Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

3 sofa trends, som du ikke må gå glip af i 2022

3 sofa trends, som du ikke må gå glip af i 2022

Dette indlæg er sponsoreret.

Gennem de sidste par år er der kommet en del fokus på at kæle for hjemmet, indretningen og dertilhørende møbler. Hjemmet skal helst være så rart som overhovedet muligt at være og bo i. Det er jo her, der slappes af, når man kommer hjem fra en travl arbejdsdag. Det er her, man bruger tiden med de mennesker, som man holder af, og det er især i stuen og i sofaen, at mange bruger en stor del af deres fritid. Førhen har man taget naturen med ind i stuen, indrettet sig med adskillige farver samt lagt fokus på, at det skal være både komfortabelt og indbydende. Hvis du mangler en sofa, som kan følge med tendenserne i 2022, så kan det være, at du skal have en sofa fra sofa.dk. Ellers så kig med her, når vi ser nærmere på de sofa trends og tendenser, der kommer til at dominere i 2022.

En unik form 

Naturen har gennem tiden sat sit præg på boliger, og det er især de organiske former, som bliver ved med at vende tilbage. Det er det smukke i silhuetterne og linjerne, som får lov til at udfolde sig, og det er det samme, som gælder i valget af møbler. Sofaen må gerne have en unik form, som for eksempel en blød bue eller en organisk silhuet, og så skal den gerne være enestående fra alle vinkler i lokalet. I 2022 vælges der flere møbler, som også kan være et kunstværk eller et statement, da tendensen er, at de skulpturelle sofaer ikke bare skal være til at sidde i, men også dragende for øjet. 

Et særligt tekstil

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type tekstil, man bør vælge til sin sofa. Det skal jo gerne se flot ud, men det må gerne være nemt at rengøre samt at holde pænt. Derfor kan det være, du skal vælge det populære bouclétekstil, som har taget industrien med storm. Det indbydende stof er lavet i en praktisk polyesterkvalitet og er slidstærkt og nemt at vedligeholde. Derudover er det enormt blødt, skønt at sidde på, og så ser det fantastisk ud i din stue.

En mærkværdig funktion

Miljøvenlige og bæredygtige løsninger i indretningen bliver prioriteret af flere og flere. Derfor kan man se frem til flere modulsofaer i stuerne fremover. For ud over at vælge nogle bæredygtige materialer og klimavenlige tiltag i møbelbranchen, så giver den fleksible sofa dig også muligheden for en alsidig indretning, da du kan flytte rundt på sofaen, som du ønsker og dermed også forlænge din sofas levetid.