Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

3 tips til at gøre havearbejdet nemmere

3 tips til at gøre havearbejdet nemmere

Vi bevæger os stille og roligt mod lysere tider og det betyder ikke blot at dagene så småt bliver længere, men også at haven langsomt begynder at live op igen efter vintermånederne. Det er dejligt med grønnere græs og blomstrende buske – men det forpligter også en hel del, hvilket kan være stressende og tidskrævende for mange af os.

Vi har derfor fundet et par tips til dig, som fortsat elsker haven og dens mange fordele og ønsker at bibeholde den, trods de mange arbejdstimer, som den kræver. Læs med nedenunder!

1) Udskift den gamle græsslåmaskine med en, som er motordrevet eller med en robotplæneklipper

Græsplænen er en tidsrøver på alle mulige måde – specielt hvis man har en have, som er større end et par enkelte kvadratmeter. Det tager lang tid at klippe græsset og samtidig er det et hårdt stykke arbejde, som ofte skal gøres mindst én gang om ugen. Du kan finde havehjælp på garmundo.dk, eller du kan investere i en motordrevet plæneklipper. Selvom du med en motordrevet plæneklipper stadig skal afsætte tid af til det gentagende projekt, behøver du ikke at slide og slæbe for at få arbejdet gjort.

På den anden side, er det måske tiden det kniber med. I tilfælde af dette, kan man nu til dags også sagtens anskaffe sig en robotplæneklipper – og de behøver slet ikke at være så dyre, som man tænker i første omgang.

2) Lav et område i haven til et sted for vilde blomster og planter

Tit og ofte er lugning af ukrudt også en stor og tidskrævende opgave, som de fleste måske helst er foruden. Desværre er det ikke ofte, at man kommer helt udenom at luge. Dog kan det hjælpe, hvis man bruger en del af haven som en lille “vild blomstermark”.

I stedet for at bruge lang tid på at luge og gøre alting perfekt, kan den lille vilde blomstermark nemt passe sig selv og ukrudtet bliver blot en del af looket. Desuden er vilde blomster blevet en trend de seneste år, så du vil uden tvivl få en moderne have!

3) Udskift den klassiske hæk med en færdighæk

Hvis du virkelig forsøger at eliminere så meget havearbejde som muligt, og samtidig heller ikke vil hyre havehjælp til alle haveopgaverne, kan du i dagens Danmark bestille en færdighæk. På denne måde får du alle hækkens egenskaber, imens du ikke behøver vedligeholde den med hækkesaks og rivning!

Vi håber at denne til artikel om tips og tricks, har hjulpet dig på vej til at finde ud af, hvordan du bedre kan overkomme havearbejdet i den kommende tid. God fornøjelse!