Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

6 grunde til at anskaffe dig en massagepistol, hvis du er sportsskadet

6 grunde til at anskaffe dig en massagepistol, hvis du er sportsskadet

50 % af alle danskere får en sportsskade. Det er uafhængigt af, om de dyrker sport på højt plan eller for hyggens skyld. Hvis du dyrker sport, er der altså en stor risiko for at få en sportsskade – hvis du ikke allerede har oplevet det. Mange mærker først en sportsskade lang tid efter, at de har været fysisk aktive. Det kan derfor være værd at overveje at snakke med din læge, om du kunne have nogle sportsskader. På den måde kan du opdage og behandle skaden i god tid, inden den forværres.

Behandling af sportsskader

Mange af dem, som er sportsskadede, søger behandling ved en fysioterapeut eller lignende. I mange tilfælde kan det afhjælpe problemet, men det er desværre bare dyrt i længden og en smule ufleksibelt, fordi du skal indrette dig efter fysioterapeutens åbningstid, hvis der er tale om en slem sportsskade. Massage kan i mange tilfælde også være meget nyttigt, fordi den muskelgruppe, som generer dig, bliver masseret grundigt. På samme måde som fysioterapi er massage dog dyrt og ufleksibelt. Derfor kan en god mulighed være massageværktøjer. Det kunne for eksempel være en massagepistol fra Painhunter

Hvordan virker massagepistolen?

Du vælger selv, hvordan massagen skal være med en massagepistol. Der er mange muligheder, for massagepistolen har nemlig 20 forskellige hastigheder. Massagepistolen anvendes ved at vælge et område, som du ønsker at massere. Du begynder derefter med hastighed 1-5, så området langsomt kan blive varmet op. Det anbefales nemlig at bruge en af de lavere hastigheder for bedre at kunne styre massagepistolen, for du skal passe på med ikke at massere for hurtigt eller for hårdt, da det kan skade musklen. Du bør massere området omkring 10-15 minutter med et par pauser ind imellem. Derudover er det er også en god ide at berolige området med noget koldt efter massagen, så musklen kan slappe endnu bedre af.

Massagepistolens specifikationer

 • Den har 20 hastighedsindstillinger
 • Den har +3 timers batteritid med et batteri på 20 watt
 • Den slår 3200 i minuttet, hvilket vil sige 50 hertz
 • Den er CE-godkendt
 • Der medfører en rejsetaske
 • Der medfører 4 mundstykker

Fordele ved en massagepistol

En massagepistol går dybt ind og beroliger dine muskler og får dig til at slappe af. Hvis du døjer med sportsskader, er det en god ide at anskaffe dig en massagepistol af følgende grunde:

 1. Den giver dig afslappede muskler
 2. Den forøger din blodcirkulation
 3. Den aktiverer dine muskler før træning
 4. Den lindrer smerter
 5. Den stimulerer muskelvækst
 6. Den giver dejlig massage

Den eneste ulempe ved en massagepistol er, at den er en smule dyr. Dog kan man sige, at det blot er et engangsbeløb, og du slipper for at betale for et længere behandlingsforløb hos en fysioterapeut eller massør, hvis du døjer med sportsskader.