Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Bæredygtig æstetik og akustik til boligen

Bæredygtig æstetik og akustik til boligen

Når du skal bygge et nyt hus eller renovere det eksisterende, er der mange ting, du skal forholde sig til. Først og fremmest vil du sikkert gerne have en bolig, der er moderne, stilren og harmonisk. Et sted, hvor du kan holde ud at være og som indgyder en god stemning. Dette kan du opnå på mange måder, men en effektiv måde at sikre sig et hjem med et roligt og harmonisk udtryk er at anvende akustiske loft- og vægpaneler. Læs mere her, hvis du er i gang med nybyggeri eller en renovering af din bolig og mangler inspiration til indretningen.

Hvad er akustiske loft- og vægpaneler?

Akustiske loft- og vægpaneler er paneler til hjemmet eller andre steder, hvor du ønsker en god akustik og samtidig en stilfuld indretning. Panelerne er lavet i MDF. Der er tre typer MDF at vælge imellem. Almindelig MDF, fugtbestandig MDF og brandhæmmende MDF. Alle tre typer fås med en sort eller lys kerne. Og er selvfølgelig lavet af den bedste A-finér, hvilket sikrer den bedste kvalitet i boligen. De almindelige MDF paneler er typisk dem, som anvendes indendørs. Til udendørs brug, som for eksempel under tagudhæng, overdækkede terrasser og lignende anvendes de fugtbestandige paneler. De brandhæmmende anvendes til steder, hvor man finder det nødvendigt.

Hvor kan man anvende panelerne?

De akustiske væg- og loftpaneler til indendørsbrug kan anvendes praktisk talt alle steder i boligen. Hvis du for eksempel har en stue med højt til loftet og en dårlig akustik, er disse paneler yderst effektive til at lægge en dæmper på de dårlige lyd- og rumegenskaber. Udover at panelerne har denne funktion, er de også smukke, og giver et moderne, stilrent og harmonisk udtryk i hjemmet, hvor æstetik og akustik er i højsæde. Panelerne findes flere i træsorter, blandt andet eg og valnød.

Du kan selvfølgelig også anvende væg- og loftpaneler andre steder end i privatboligen, som for eksempel på restauranter og andre steder, som receptioner og lignende, hvor man har brug for god akustik og et naturligt og stilrent look.
 

Bæredygtighed ind i boligen

Fordelende ved de akustiske loft- og vægpaneler fra I-wood er mange. De er meget stilfulde og kan anvendes praktisk talt overalt. De giver en god akustik, er nemme at montere uanset om du er en gør-det-selv-mand eller professionel. Herudover er de lavet af bæredygtige materialer. Filten er lavet af 100% genanvendt plastmateriale, hvoraf en stor del er indsamlet i verdenshavene. Træet er CE godkendt og indkøbt hos FSC certificerede leverandører. Så bliver det næsten ikke mere bæredygtigt.