Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Catering i Odense

Catering i Odense

Står du og skal være vært til det næste store arrangement, men ved allerede nu at du ikke kommer til at kunne have overskud til at være den gode vært, som du tilstræber. Ræk ud og benyt dig af de mange catering muligheder der er i Odense. Lad andre og jobbet, så du kan gøre dit godt – den gode vært.

Ikke nok med at Odense er en af Danmarks største byer og har et utal af restauranter at besøge året rundt, så byder flere af de forskellige restauranter også på catering til små såvel som store arrangementer i alle former og farver.

Et hav af muligheder, men hvor starter man, og hvordan udvælger man. Vi kommer her med nogle tips og tricks til, hvordan du udvælger den rette catering i Odense

Tips og tricks til din næste catering i Odense

Først må du bestemme med dig selv om budget og de økonomiske rammer, størrelse, og hvorvidt det skal være tallerkenservering eller buffet eller en helt tredje løsning. Det er afgørende for både stedet i Odense du bestiller din catering fra samt hele opsættet og behovet. 

Ved tallerkenservering eller potionsanretninger er der større behov for serveringspersonale og kokkereing, da alle dine gæster for mad samtidigt. Det sætter sine krav til kapaciteten i køkkenet og størrelsen på dit event. Men intet er umuligt, hvis du blot er indforstået med den økonomiske ramme. Det er ofte dyrere at få catering med potionsanretning i Odense.

Ved catering og buffet, er der ikke samme behov for det store personale til at eksekverer middagen, og du kan ofte selv stå for “serveringen”. Når kokkene først har kokkeret og opsat buffetten, er den klar til dine gæster, og de kan i eget tempo bestemme sig for deres yndlingsretter. 

Du kan pifte det hele lidt eksklusivt op og tilbyde dine gæster cocktails eller fri bar. Der er flere restauranter i Odense, som gør sig i at have en bar løsning med i deres catering. 

Alt slags mad til catering i Odense

Odense er en alsidig by, som ikke udelukker nogle køkkener. Der er derfor rig mulighed for både dansk traditionel mad fra Kokken og Jomfruen, som bevæger sig inden for simple salater, fløde kartofler, kød udskæringer og saucer. 

Hvis du mere er til den fornemme fisk, så kan Havnens Gourmet byde på friske fisk af højeste kvalitet. Ikke nok med at de foretager catering ud af huset til bryllupper, barnedåb, fester og meget andet, så har de også lokaler til rådighed, som du kan leje dig ind i. 

Er du mere til det eksotiske, kan Odense byde på græsk-italiensk inspireret mad fra Taverna Mediterrano, som leverer deres catering med største kærlighed til råvarerne. Du er sikret varme og runde smage.