Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Custom made løsninger i New York-design

Custom made løsninger i New York-design

Dette indhold er sponsoreret

I denne artikel bliver du præsenteret for en custom-made løsning i form af en New Yorker væg, der kan skabe en industrielt og råt look i både køkken, stue, badeværelse, kontor eller hvor end du synes. Det er en trend der er stormet frem i dagens Danmark og som er stærkt implementeret i boligindretningen i de fleste hjem – og det er der mange gode grunde til. Ved at læse denne artikel, bliver du præsenteret for flere gode grunde til at implementere en New Yorker væg i dit hjem, samt muligheden for at beregn pris på Glasvæg, ved at følge guiden der præsenteres længere nede i teksten. En New Yorker Glasvæg er en trend, der er kommet for at blive, og nedenfor finder du ud af hvorfor.  

En glasvæg giver mange muligheder

Det er ikke kun i showrooms at glasvægge er en fordel og højst anvendelige. De benyttes ligeledes i kontorlandskaber og virksomheder har generelt stor glæde af en glasvæg i deres indretning. Et behageligt, men samtidig moderne, arbejdsmiljø giver en god stemning og større motivation hos hver enkelt medarbejder. Glasvægge benyttes i virksomheders indretning til at opdele de forskellige afdelinger i virksomheden, uden at miste overblikket eller gøre indretningen upersonlig. Samtidig virker kontoret stadig meget åbent, selvom afdelinger er indskrænket af glasvægge, da alle medarbejdere fortsat kan se hinanden. Mulighederne med en glasvæg på et kontor er mange, da det både kan benyttes til mødelokaler, selvstændige kontorer eller måske et fællesrum. 

Hvad koster en glasvæg?

De seneste par år er glasvægge, i form af en New Yorker væg, samt lignende designmæssige muligheder, blevet utroligt populære. Med flere udbydere på markedet, kan det blive svært for forbrugeren at vælge den bedste leverandør. Hos Glasvaeg.dk får du muligheden for at beregne den rigtige prissætning bag deres løsninger, ved at beregne prisen på din kommende New Yorker væg, gennem deres hjemmeside, ved at indtaste dine mål og vælge dine ønsker til din nye glasvæg. Ved at indtaste dine mål, i højde og bredde, i beregneren på hjemmesiden, får du straks en cirkapris på hvad det vil koste for dem at producere din glasvæg. Dine mål og behov skal dog fremskrives fuldstændigt nøjagtige for, at kunne give dig den korrekte pris. Ønsker du eksempelvis at et større lysindfald i din stue, er det en god idé ikke at undgå farvet glas. Indsæt derfor de helt nøjagtige oplysninger, der gør det lettere at beregne den korrekte pris på din glasvæg.