Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

De bedste forhandlere af malergrej i syddanmark

De bedste forhandlere af malergrej i syddanmark

Er du på udkig efter maling samt malergrej? Her har vi samlet vores bedste anbefalinger til forhandlere som sælger maling samt malergrej i Syddanmark. Så slipper du for at skulle på udkig efter den rette butik for dig. Hvis du har brug for hjælp så står vores private Handyhander også klar til at hjælpe dig uanset størrelsen eller lokationen på dit næste malerprojekt. 

Fairpaint Vejle

Hvor: Boulevarden 11H, 7100 Vejle

Hvornår: Man. kl. 13.00-17.00, Tors. Kl. 13.00-17.00 eller efter aftale på tlf. 31 15 77 61

Fairpaint blev etableret i 2012 af Kim Skaaning Johansen og er placeret centralt i Vejle. Hos Fairpaint er kvalitet, bæredygtighed og et sundt indeklima omdrejningspunktet for virksomhedens drift og du finder derfor udelukkende et sortiment bestående af økologiske og 100% recirkulerbare produkter. Den bæredygtige maling består af naturlige ingredienser såsom ler og marmor og er både kontrolleret samt testet efter internationale standarder. Malingen skaber et “matte look” og er både slidstærk, vaskbar og kan bruges i både almindelige rum såvel som vådrum. Du kan derfor trygt handle hos Fairpaint hvis du ønsker en sund og holdbar løsning uanset hvilket malerprojekt du står overfor. Foruden maling finder du også et stort sortiment af bæredygtige tapeter af mærket Juvita. Dermed sagt, er der rig mulighed for at finde netop det design du ønsker til at skabe et nyt, bæredygtigt og godt indeklima. Butikken i Vejle fungerer både som værksted og showroom og du kan derfor se farverne “live” samt hvordan de skal påføres så du er garanteret et vellykket gør-det-selv projekt – Hvilket vi hos HandyHand især er vilde med. Derudover åbner butikken når du har brug for det og du kan derfor altid ringe og aftale en tid udenfor butikkens almindelige åbningstider. Med andre ord vil du altid blive mødt med en professionel, imødekommende og bæredygtig rådgivning når du handler hos Fairpaint i Vejle. 

B.N. Farver Kolding

Hvor: Mosevej 5, 6000 Kolding

Hvornår: Man.-Fre. kl. 8-17, Lør. kl 10-13

B.N. Farver er placeret i Kolding og er en af syddanmarks bedste forhandlere af maling samt malergrej. B.N. Farver sælger både deres sortiment igennem deres online webshop samt deres fysiske butik beliggende i det sydlige Kolding. B.N. Farver er et professionelt farvecenter med et stærkt fagudlært personale som står klar til at rådgive og vejlede dig i dit næste malerprojekt. Hos B.N. Farver finder du et stort udvalg af indendørs og udendørs maling herunder bl.a. loftmaling, gulvmaling, samt murmaling. Butikken tilbyder også et stort udvalg indenfor bl.a. autolak, spraymaling, tapet, sikkerhedsudstyr mm. Med andre ord, sætter vi hos HandyHand sætter særligt pris på at du aldrig går forgæves når du handler hos B.N. Farver i Kolding. Udover deres store passion for maling støtter butikken også aktivt miljøvenlig pakning samt Projekt Clean Ocean for at passe på både miljøet samt dyrelivet. Du kan du derfor være sikker på at handle i en butik med fornuftige priser, miljøomtanke samt en professionel rådgivning til dit næste gør-det-selv malerprojekt. Besøg B.N. farver online eller i deres fysiske butik på Mosevej 5 i Kolding. 

DecoFarver Ringe

Hvor: Gørtlervej 8, 5750 Ringe

Hvornår: Man.-Fre kl. 07.00-16.30, Lør. kl. 10-13 

Placeret i Ringe på fyn er en af syddanmarks bedste forhandlere af maling samt malergrej. Her finder du DecoFarver som tilbyder en lang række kvalitetsprodukter til en rimelig pris. DecoFarver blev startet tilbage i 2013 som en webshop af Brian Dennis Jensen og Jesper Laursen. Brian og Jesper åbnede efterfølgende i 2014 en butik på Gørtlervej 8 i Ringe. Dermed sagt opererer Decofarver nu både i deres fysiske butik samt webshop og tilbyder derfor et stort og bredt sortiment som passer til ethvert malerprojekt. DecoFarver lægger særlig vægt på at pris matche deres maling så du altid kan være sikker på at købe maling til de laveste online priseruanset om det er i deres butik eller online webshop. Butikken tilbyder også professionel rådgivning gennem deres online blog hvor du her kan finde guides samt tips og tricks til diverse gør-det-selv projekter. Handler du hos DecoFarver i Ringe, vil du derfor være sikker på at købe kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser samt opnå en professionel vejledning. Derudover, sidder butikkens fagudlærte personale altid klar ved e-mail, chat og telefon for at hjælpe dig med ethvert spørgsmål. Besøg DecoFarver på Gørtlervej 8 i Ringe eller i deres nye butik på Bogensevej 64 i Odense. 

Farve X-perten Odense

Hvor: Klokkestøbervej 12, 5230 Odense M.

Hvornår: Man.-Tors. kl. 07.00-15.30, Fre. kl. 07.00-14.00 

Centralt placeret på fyn i Odense finder du et af syddanmarks bedste forhandlere af maling og malergrej. Butikken er placeret i det sydlige industrikvarter, og er specialiseret i salg til professionelle malermestre såvel som private. Hermed kan du altid være sikker på at få passioneret vejledning uanset om du står foran et større eller mindre projekt. Farve X-perten er fyns største uafhængige farvehandel og tilbyder et omfattende udvalg af de bedste produkter på markedet indenfor både indendørs og udendørs maling og malergrej. Farve X-perten har mange års erfaring og fagkundskab inden for branchen og yder derfor en effektiv rådgivning samt vejledning med den rigtige løsning til for eksempel stuen, båden, badeværelset eller gulvet. Udover maling finder du også et stort udvalg af gardiner, tapet og andet vægbeklædning i butikken. Fælles for butikkens sortiment er særligt deres store passion, erfaring samt kvalitetsbevidsthed så du som kunde altid er sikker på at komme hjem med en holdbar løsning – Hvilket vi især værdsætter hos HandyHand. Dermed sagt, klæder Farve X-perten dig altid godt på til dit næste gør-det-selv projekt.