Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

De stærkeste forhandlere af cykeludstyr i midtjylland

De stærkeste forhandlere af cykeludstyr i midtjylland

Mangler du nyt cykeludstyr? Så findes der en lang række cykel forhandlere i Danmark som tilbyder dig udstyr, cykler, reservedele, beklædning mm. Vi har samlet 5 af stærkeste forhandlere i midtjylland – så slipper du for at rode rundt på nettet. Læs med her og find den stærkeste forhandler nær dig. Ønsker du hjælp til reparation eller pleje så står vi hos Handyhand også klar til at hjælpe dig.

Jensen cykler i Aarhus

Hvor: Vestre Ringgade 27-29, 8000 Aarhus C.

Hvornår: Man.-Fre. kl. 10.00-17.30, Lør. kl. 10.00-13.00

Jensen cykler blev etableret i Aarhus midtby i 1978, men har sidenhen vokset sig større og er i dag en af de største og førende cykelbutikker i Danmark. Butikken med i alt 1600 m2 sælger alt fra den første børnecykel, citybikes, transportcykler, Mountainbikes, topcyklen eller racercyklen til fødselsdagsgaven. Med andre ord, sælger butikken alt hvad hjertet begærer indenfor cykler samt cykeludstyr. Jensen cykler har i dag også en af landets største udvalg af specialized el-cykler og byder enhver kunde muligheden for at komme og få en prøvetur.  Butikken har også en fortrydelsesret på 60 dage dermed sikrer du at komme hjem med den helt rigtige cykel. Jensen cykler tilbyder også et stort udvalg indenfor beklædning, cykel komponenter og andet cykeltilbehør velegnet til gør-det-selv projekter – Hvilket vi hos handyhand især vægter højt. Så hvis du står og mangler en cykel eller nyt cykeludstyr, så kan du besøge butikken i Aarhus eller deres online webshop. 

Rowi cykler i Aarhus 

Hvor: Frederiksgade 75, 8000 Aarhus C 

Hvornår: Man.-Fre. kl. 10.00-17.30, Lør. kl. 10.00-13.30

Rowi Cykler blev etableret i 1951 og er beliggende i hjertet af Aarhus. Butikken tilbyder et 884 m2 stort udvalg, hvilket også gør Rowi Cykler til en af de største og ældste cykelbutikker i Aarhus. Dette afspejles særligt i deres store udvalg af danske kvalitets cykler og cykeludstyr herunder Winther, Principia, Raleigh mm. Butikkens store udvalg af cykeludstyr samt tilbehør passer perfekt til gør-det-selv ånden, hvilket vi hos handyhand særligt sætter pris på. Rowi cykler stræber efter at yde en god service samt at have byens største udvalg af el-cykler. Handler du din næste el-cykel hos Rowi cykler tilbydes du også 3 års garanti på motor, 5 års garanti på batteriet samt reservedele til din cykel i minimum 8 år. Derudover, lægger Rowi Cykler også stor vægt på miljøet og har særligt fokus på miljøvenlig affaldssortering. Handler du hos Rowi Cykler får du dermed både en god service, en miljøvenlig tilgang, et bredt udvalg af tilbehør til cykler samt  el- og danske kvalitets cykler. 

Horsens Cykler 

Hvor: Sønderbrogade 29, 8700 Horsens

Hvornår: Man.-Tors. kl. 08-17, Fre. kl. 08-18, Lør. kl. 09-13.

Horsens cykler er beliggende i det centrale Horsens og tilbyder et bredt udvalg af cykler og cykeltilbehør i høj standard. Horsens Cykler blev grundlagt d. 1. april 2003 af Kai Verner Andersen og betjenes i dag af hans datter Julie Østergaard, som sørger for at kunderne får den bedste oplevelse når de handler hos Horsens Cykler. Forhandleren tilbyder et udvalg i høj kvalitet og lægger særligt vægt på at imødekomme de fleste kunders præferencer, niveau og erfaring indenfor cykler samt cykeludstyr. På baggrund af Horsens cykler’s mange års erfaring indenfor branchen, formidles der rådgivning og vejledning på et højt niveau uanset om du handler en ny cykel eller tilbehør til for eksempel vedligeholdelse. Horsens cykler er også medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere som sikrer 5 års reklamationsret samt råd og vejledning fra faguddannet personale. Horsens cykler er også gået med i samarbejdet om et “sundere Horsens” sammen med cykelbiblioteket og tilbyder derfor også kunderne at leje el-cykler for at fremme målet om at få flere cyklister og færre bilister på vejene. Med andre ord, uanset om du mangler en ny cykel eller cykel udstyr så står Horsens cykler klar til at vejlede dig  Hvilket vi er vilde med hos HandyHand.

SCHAUFUSS CYKLER i Silkeborg

Hvor: Nørreskov Bakke 93A, 8600 Silkeborg

Hvornår: Man.-Fre. kl. 12.30-17.30, Lør. kl. 10.00-13.00

Mangler du en billig cykel og er du bosiddende i eller omkring Silkeborg? så vil SCHAUFUSS CYKLER med deres mere end 25 års erfaring være et godt valg til dit næste køb. SCHAUFUSS CYKLER er beliggende i nordlige Silkeborg og sælger ca. 2000 cykler om året gennem deres store fysiske butik samt online webshop som har eksisteret siden 1998. Butikken har især oplevet stor success igennem deres internetsalg hvor de her sælger til særligt sjælland men også lande som Sydafrika, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Østrig, USA samt Tyskland. Butikken meldte sig i 2005 ind i brancheorganisationen “Danske Cykelhandlere”, som årligt gennemgår butikken samt webshoppens arbejdsgange. I 2006 modtog butikken 5 ud af 5 stjerner, hvilket er blevet fastholdt lige siden. Endvidere, har butikken i 2015 fået tildelt værksted honoreret med et Elite Mærke, som også viser butikkens professionelle tilgang til deres arbejde. Butikken har stor kundetilfredshed og bliver særligt rost for deres overskuelighed, nemme service samt kontakt. Udover det høje professionelle niveau tilbyder butikken og webshoppen også et stort sortiment til billige priser af alt lige fra cykler og beklædning til vedligeholdelse samt reservedele. Med andre ord, lægger SCHAUFUSS CYKLER ligesom HandyHand også vægt på gør-det-selv ånden på baggrund af deres store udvalg af cykeludstyr. 

Sahl cykler i skjern

Hvor: Østergade 9, 6900 Skjern

Hvornår: Man.-Tors. kl. 09.30-17.30, Fre. kl. 09.30-18.00, Lør. kl. 09.30-13.00.

Sahl cykler har mange års erfaring og har beskæftiget sig med en lang række forskellige brancher. Firmaet blev oprettet tilbage i 1896 hvor butikken primært beskæftigede sig med rebslageri. Senere I 1948, valgte butikken dog at udvide med cykler, knallerter og træskohandel. I dag har butikken lagt rebslageriet og træskohandlen bag sig og beskæftiger sig primært med cykler, cykeludstyr samt legetøj i samarbejde med indkøbskæderne Bike & Co samt Kontur. Dermed, giver butikken anledning til en sand “slikbutik” for både børn, unge samt voksne. Cykelbutikken handler både med nye og brugte cykler samt cykeludstyr, hvilket også danner grundlag til deres omfattende sortiment med mountainbikes racercykler samt børnecykler. Sahl-Cykler tilbyder også kommunens største udvalg af el-cykler samt alt indenfor cykelbeklædning herunder tøj, tasker, hjelme mm. Derudover, får du yderligere 3 års garanti, gratis vedligeholdelseskurser samt eftersyn når du køber en ny cykel hos Sahl Cykler. Mangler du en ny eller brugt cykel eller bare nyt cykeludstyr så vil en handel hos Sahl Cykler være et sikkert valg.