Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

De stærkeste forhandlere af haveartikler i Syddanmark

De stærkeste forhandlere af haveartikler i Syddanmark

Står du overfor et nyt haveprojekt? ja, så er du kommet til det rette sted. Der findes nemlig et hav af forskellige online shops samt fysiske butikker med haveartikler. Handyhand har derfor samlet de stærkeste forhandlere i Syddanmark. Ønsker du hjælp til dit næste projekt i haven, så står vores private Handyhander også klar til at hjælpe dig! 

Assens planteskole

Hvor: Fåborgvej 12, 5610 Assens
Hvornår: Man.-Fre. kl. 09.00-16.30, Lør. & Søn. kl. 10.00-15.00 (bemærk dog at der er vinterlukket fra d. 23. december til 31. januar)

Assens planteskole tilbyder et stort sortiment indenfor haveredskaber og planter herunder bl.a. roser, frugttræer, krukker, gødning, værktøj mm. Du kan derfor finde alt hvad du skal bruge til dit næste projekt – Hvilket vi hos HandyHand især vægter højt. Planteskolen er særlig kendt for deres store passion for planter samt økologi. De sælger blandt andet et udvalg indenfor økologiske frø til konkurrencedygtige priser, fortrinsvis dansk-producerede planter samt egne økologiske æbletræer som særligt egner sig til det danske jord- og klimaforhold.  Assens planteskole lægger stor vægt på omsorg og omhyggelighed i deres arbejde og deres professionelle medarbejdere står altid klar til at give dig en kompetent rådgivning om planter samt hvilke der trives bedst i lokalområdet. 

Befinder du dig i eller omkring Assens, så vil vi hos Handyhand varmt anbefale dig at handle hos Assens planteskole. 

Flisehaven i Vejle

Hvor: Grejsdalsvej 600, 7100 Vejle
Hvornår: Man.-Fre. kl. 09.00-17.00, Lør. & Søn. kl. 10.00-16.00

Flisehaven i vejle tilbyder et bredt udvalg indenfor eksklusive anlægsprodukter og inventar til dit næste personlige uderum. Butikken vægter god kvalitet højt samt at kunne tilbyde unikke muligheder uanset størrelsen på dit projekt. Flisehaven tilbyder nordens største udvalg af fliser som kan opleves i deres 2.000 m2 store udendørs showroom i Vejle. I showroomet har du muligheden for at blive inspireret til at skabe din drømmehave samt nyde den rolige atmosfære. Hos flisehaven får du tilbudt et stort udvalg med 3.000 forskellige slags natursten og fliser. Man kan derfor trygt sige at der er noget til enhver smag.

Butikkens kreative samt professionelle team står også altid klar til at hjælpe dig samt inspirerer dig til dit næste projekt. Så står du overfor et nyt haveprojekt samt drømmer om en unik haven, så vil Flisehaven være det helt rigtige valg. Handyhand vil af samme grund varmt anbefale dig at handle hos Flisehaven, såfremt du ønsker et unikt og opfrisket look i haven. 

Trendbazaar i Ringe

Hvor: Bygmestervej 23, 5601 Ringe
Hvornår: Man.-Fre. kl. 10.00-17.30, Lør.  kl. 10.00-15.00, 1. søndag i mdr. kl: 10.00-15.00

Trendbazaar er en familieejet virksomhed som blevet stiftet i 1995 og drives stadig af familien i tæt samarbejde med deres erfarne kollegaer. Butikken består af et i alt 5.000m2 stort møbelhus med et internationalt sortiment, dermed sagt får du rigt mulighed for at finde de helt rigtige havemøbler. Trendbazaar tilbyder personlig betjening, hvor det er muligt at få skræddersyet løsninger efter behov med hensyn til både pris, stil og håndtering. Have sortimentet består blandt andet af haveborde som er udført i mange vedligeholdelsesfrie materialer såsom teaktræ, plast, gas, stål med mere. Mange af modellerne leveres i flere forskellige størrelser og varianter, hvoraf nogle endda også føres med udtræk så der er plads til en større havefest. Haveudstillingen er på over 600m2 som udelukkende består af kvalitetshavemøbler – perfekt til dit næste haveprojekt. 

Dernæst, har du samtidig også muligheden for at snuse rundt i butikkens store sortiment som også består af en bred vifte af møbler til boligen, erhverv, accessories samt senge. Så står du med et ønske eller er i gang med et nyt haveprojekt, så kan vi hos HandyHand varmt anbefale dig at kigge forbi på bygmestervej 23 i Ringe.