Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Det nye Handyhand!

Det nye Handyhand!

Handyhand får en helt ny platform! Det betyder en endnu bedre oplevelse for dig som kunde: Lettere, mere sikkert, mere effektivt og mere fleksibelt! Er du på farten kan du fremover også bruge vores nye App. Og nu følger der en forsikring med – helt automatisk.


Pinploy overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. Det betyder at du vil opleve en langt større grad af fleksibilitet m.h.t. opgaverne samt hvem der kan løse dem. Denne ændring vil træde i kraft i efteråret 2022.


Hvad kommer til at ændre sig på det nye Handyhand?


Med Handyhands helt nye platform og App vil der komme en række forbedringer. Her kan du læse om de største forbedringer.


APP 📱


Hvad: Du kan lægge dine opgaver op og byde på opgaver via app!


Hvorfor: Fordi det bare er nemmere og langt mere fleksibelt. Nu får du adgang til det hele selv, når du er på farten.


Sikker betaling 💳


Hvad: Handyhand får et nyt og sikkert betalingsmodul. Dette sikrer betalingen for både serviceudbydere og kunder!


Hvorfor: Med denne moderne betalingsløsning sikres begge parter i handlen. Dette er med til at skabe større tryghed og højner kvaliteten af arbejdet.


Forsikring 🛡


Hvad: Med det nye Handyhand er opgaver forsikret så du kan føle dig tryg, uanset om du søger hjælp eller udfører opgaver.


Hvorfor: Fordi vi ved at der kan opstå uheld, og når det sker vil vi gerne være der til at hjælpe.


Velkommen til smart kategorier


Hvad: Vores nye platform giver dig flere kategorier at vælge imellem – ca. 650. Og med de nye smarte algoritmer lærer systemet selv hvilken slags arbejde du er interesseret i.
Eksempel: Vil du kun høre om ”lampe ophængnings opgaver” eller ”samling af Ikea møbler”? Ikke noget problem: Du tilføjer blot dette til din profil eller byder på opgaver som denne. Og så får du besked hver gang der kommer en lignede opgave ind.


Hvorfor: Den nye handyhand platform bruger kunstig intelligens til at analysere den enkelte opgave for at finde ud af hvad den handler om. Og så vi sender vi kun de mest relevante opgaver for dig.


Hvad skal du gøre?


Du skal ikke gøre noget nu!
Indenfor de næste måneder vil platformen blive lagt om, og du vil som medlem af Handyhand få besked når det sker.


Hvis du vil lære mere om hvordan Handyhand kommer til at se ud og fungerer, eller du blot vil have en god start på det nye Handyhand – så kan du med fordel gå til www.pinploy.dk og blive medlem der.