Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

El&VVS

Til tider er det vanskeligt at finde den rette online VVS-forhandler, der har det udstyr man skal bruge til en konkret opgave. I denne artikel skal vi dog se på en online forhandler, som er blandt de bedste – nemlig El&VVS.

EL&VVS er en af de eneste online VVS-forhandlere der tilbyder prismatch og du kan derfor altid være sikker på, at få en god pris hos dem.

EL&VVS er en webshop der forhandler til både private kunder og virksomheder. Webshoppen sælger alt fra el-artikler og belysning til værktøj og kemi. Men vigtigst af alt sælger de VVS-artikler til alle de VVS-opgaver du end måtte have. Hos EL&VVS kan du både købe alt til toilettet-, afløb og vandforsyning og meget mere. Virksomheden fokuserer meget på sine kunder, ved at tilbyde en prismatch på produkter fra anerkendte producenter på +5%, så du er garanteret den billigste pris på markedet inden for VVS-artikler. Desuden kan du blive guidet gennem installationen af de købte VVS-artikler, for bedst mulig benyttelse af produkterne. EL&VVS tilbyder også en købsgaranti op til 50.000 kr., hvis der skulle opstå et problem i forbindelse med dit køb. Hvis du vil købe dine VVS-artikler fra en webshop med 4,5/5 mulige stjerner på Trustpilot og med prismatch, så er det hos EL&VVS du skal købe.