Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Få professionel hjælp til håndværkerrengøring

Få professionel hjælp til håndværkerrengøring

Hvis du er i gang med et bygge-eller renoveringsprojekt, så ved du også, at den slags ikke foregår uden en pæn portion rod og snavs. Især vil det i boligforeninger indimellem være nødvendigt med forskellige typer af vedligeholdelses-eller renoveringsopgaver, f.eks. når nogen fraflytter. Her er det en rigtig god ide at kontakte Racoon, da de siden 1998 har tilbudt alle former for rengøring og ejendomsservice.  Håndværkerrengøring, graffitirens og snerydning er bare et par eksempler, på de mange ydelser som Racoon tilbyder. Måske er du usikker på hvad håndværkerrengøring egentlig indebærer, og selvfølgelig vil behovet være forskelligt alt efter hvilket byggeprojekt, der har været tale om. Derfor er det en god ide at kontakte Racoon, og sammen få klarhed over hvilke behov du skal have dækket i forbindelse med dit bygge-eller renoveringsprojekt.

Byggerod skal ikke bremse dig

Håndværkerrengøring er simpelthen helt nødvendigt, når man har haft et renoverings-eller byggeprojekt. Skurvogne roder, støvet finder vej overalt og vinduerne vil garanteret trænge til at blive pudset, både inde og ude. Desuden vil en slutrengøring af større arealer helt sikkert også være nødvendigt.  Håndværkerrengøring vil som oftest også inkludere en aftale om oprydning undervejs i byggeprocessen, for at byggepladsen bliver et rart sted at være for alle. Specialudstyr og rutinerede hænder er en vigtig del af en grundig håndværkerrengøring, og det kan du være sikker på at få ved Racoon.  I langt de fleste tilfælde vil rengøringsarbejdet være en investering som et bygge-eller renoveringsprojekt faktisk slet ikke kan undvære, og som desuden hjælper til med at gøre arbejdet på byggepladsen mere effektivt for alle parter. Når man som håndværker har afsluttet et byggeprojekt, så er det unødvendigt frustrerende hvis der opstår forsinkelse, fordi man ikke har haft klarhed over den afsluttende rengøring. Denne frustration vil Racoon også gladeligt hjælpe med at undgå, og dermed sikre at projektet bliver tilfredsstillende afleveret.

Uddannet og erfarent personale

Det helt specielle arbejde som håndværkerrengøring faktisk indebærer, kræver også et dygtigt og erfarent personale. Derfor har Racoon valgt at have uddannet personale, som ved hvad god håndværkerrengøring indebærer. Egenkontrol er også en hyppig del af hverdagen hos de ansatte i Racoon, og derfor er der tale om et højt kvalificeret personale. De tilbyder primært deres arbejdskraft i boligsektoren, og efterlader både private områder, og fællesområder, i skinnende stand. Udover håndværkerrengøring tilbyder Racoon, som nævnt, også rigtig mange andre ydelser indenfor ejendomsservice og rengøring.