Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Få repareret bilens glas i hele landet

Få repareret bilens glas i hele landet

Dette indhold er sponsoreret

Det er en smuk morgen, og I er på vej på ferie. I kører ad de danske landeveje og betages af den smukke omgivende natur, mens solen varmer gennem ruderne. Så sker der pludseligt noget, der ødelægger stemningen – en sten rammer ruden, og slaget får ruden til at revne. Dette scenarie kan ske for alle, og måske du allerede har prøvet noget lignende. Heldigvis kan man få en reparation af revnet autorude i hele landet. 

En service der redder dig i enhver situation

Rigtigt mange danskere kører rigtigt mange kilometer hver eneste dag. Det skyldes enten, at de har langt mellem hjem og job, eller at deres job indebærer daglig kørsel. I weekenderne pendler mange tilmed mellem hjem og hjemby, for eksempelvis når bedsteforældre skal besøges. Bor du i hovedstadsområdet og skal besøge din familie i jyllands ydre kanter, tager du formentligt bilen den lange vej. Med bilen følger den risiko, at uheld kan opstå. Det gælder uanset, om du er på egen ‘hjemmebane’ eller befinder dig i en anden landsdel. Alligevel kan man føle sig meget langt hjemmefra, når ens bil er ude for et alvorligt stenslag i en fjern landsdel. Man kan måske lade sig friste til at vente med at få repareret eller skiftet ruden, til man kommer hjem. Denne risiko er imidlertid ikke værd at tage, da du kan modtage landsdækkende autorude reparation og skift. Hjælpen er altså nær, hvorend du er.

Sådan undgår du stenslag

Stenslag dukker op i tide og utide og er både besværlige og omkostningsfulde. Desværre kan du aldrig sikre dig 100 procent imod dem, men du kan gøre noget for at forhindre dem. Først og fremmest kan du med fordel beskytte din forrude. Det gør du ved at investere i et såkaldt stenslagsfolie, der er gennemsigtigt og fungerer lidt som panserglas på mobiltelefonen. Stenslagsfolie skal monteres af et autoriseret autoværksted. Derudover skal du selvfølgelig sørge for at køre pænt. Det skal du i øvrigt altid, men måden du kører på er helt essentiel, hvis du ønsker at undgå stenslag. Det er ingen garanti, men risikoen vil blive minimeret. Stenslag sker, når du kører med høj fart, og derfor sker de fleste stenslag på motorvejen. Kør derfor udenom motorvejen og ad landevejene, hvis det er muligt.

Billigt, professionelt og hurtigt

Ønsker du hverken et stenslagsfolie på din bil eller at undgå motorveje, er det heldigvis nemt at ringe efter hjælp, hvis stenslag opstår. Landsdækkende service sikrer dig, at du hurtigt kan komme hjem eller hen til, hvor du burde være.