Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Forkæl dig selv efter en arbejdsweekend i haven

Forkæl dig selv efter en arbejdsweekend i haven

Du kender det sikkert. Klokken går, og sæsonerne kommer og går. Pludselig melder en ny sæson sin ankomst og så står man der og kigger ud på en have, der stadig mangler at blive gjort klar. Det går lige pludselig op for en, at der både skal ryddes op i bedene, græsset skal klippes, der skal luges, plantes og gødes, og… nå ja, så er der måske også lige en terrasse der skal have en kærlig hånd. For at få det hele klaret, skal der typisk dedikeres en hel weekend til havearbejde, og så ville det være dejligt hvis man havde lidt selvforkælelse at se frem til ovenpå en hård arbejdsweekend.  

Mangler du lidt motivation til at få det hårde havearbejde gjort? Så kunne det være en idé allerede på forhånd at finde ud af hvad ‘guleroden’ skal være. Nedenfor kommer vi med 3 eksempler og inspiration til måder hvorpå du kan forkæle dig selv efter en fysisk arbejdsweekend i haven – om det er din egen eller om du er ‘handyhander’ og laver haver for andre. 

Tag på et afslappende spaophold 

Er der noget mere genoplivende og afslappende end et spaophold? Efter at have udført hårdt fysisk arbejde, trænger både krop og sjæl til lidt ekstra pleje og velvære, og her er der ingen tvivl om at du kan finde de helt perfekte rammer til det, ved at tage på et spaophold – en endagstur eller måske en weekend. På spatilbud.dk, kan du danne dig et overblik over, hvilket spaophold, der kunne være noget for dig. Der er masser af muligheder og tilbud både i ind- og udland, og der er helt sikkert også noget der passer lige netop din smag og dine behov. 

Nyd en forfriskning i din nyistandsatte have

Haven står nu knivskarpt og er blevet shinet godt og grundigt op, og for at det ikke bare går ubemærket hen kunne du passende slå fødderne op på en havestol lige netop her og nyde at nu er det gjort. Bare nyd synet af dine ordnede bede, nyplantede planter (måske endda i flotte farver) og ikke mindst duften af nyklippet græs. En kold forfriskning er helt sikkert på sin plads ovenpå indsatsen – måske endda i godt selskab? Eller du kunne hive en god bog frem på terrassen, og derved komme helt ned i gear igen. 

Tag en dukkert i bølgen blå 

Sol eller ej, så er der vist ingen tvivl om at man får lidt sved på panden når man er i haven og arbejde. Derfor kunne det jo være helt oplagt at tage en svømmetur i havet eller i en badesø, alt afhængig af, hvad du har tættest på. Du kan jo passende pakke lidt drikkevarer og snacks, så du kan få nogle afslappende timer i andre omgivelser. 

Vi håber, at du har fået lidt motivation til at komme i gang med havearbejdet velvidende at der er gode muligheder for at forkæle sig selv på efterfølgende – og med god samvittighed!