Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Gør din have sommerklar

Gør din have sommerklar

Hvis du elsker at blive mødt af smukke blomsterbede og en bugnende køkkenhave, når du træder ud i din have, så ved du også, at det kræver blod, sved og tårer at holde disse ved lige. Det er ikke bare at plante nogle frø i jorden og vande dem, når de engang begynder at spire. Det kræver viden, forberedelse, hårdt arbejde og masser af vedligeholdelse for at holde både blomster, krydderurter og grøntsager smukke, frodige og frugtbare. Men der findes løsninger, der kan gøre arbejdet lettere for dig.

Slip for at luge sommeren igennem

I ethvert blomsterbed vil der begynde at spire ukrudt i bunden, hvilket er alle haveelskeres værste mareridt. Ukrudt spreder sig hurtigt og vokser løs på steder, hvor det ikke burde vokse, og det er derfor uønsket i de fleste haver. Af den årsag er mange haveejere nødt til at bekæmpe ukrudtet ved at luge i bedene, men lugearbejde er hårdt og tidskrævende. Så hvis du gerne vil undgå at luge i løbet af sommeren, så er det bedste tip at lægge barkflis i dine bede. Barkflis behøver heller ikke at være en dyr løsning, hvis du bare undersøger markedet nøje. Du kan eksempelvis se pris på barkflis på sider som Barkflis-pris.dk, hvor du har mulighed for at gå på jagt efter et godt tilbud på barkflis.

Hvorfor barkflis?

Men hvad er det, der gør, at netop barkflis er den ultimative løsning på det evige ukrudtsproblem? Barkflis findes i flere forskellige typer, men laves selvfølgelig altid af bark fra træer. Det er lavet til at dække jorden i blomsterbede eller i køkkenhaver, hvilket bekæmper ukrudt effektivt, fordi ukrudtet ikke kan spire frem gennem barkflisen. Derudover er barkflis med til at holde på fugtigheden i jorden samtidig med, at det også sikrer en stabil temperatur i jorden. Barkflis tilfører også naturligt gødning til diverse blomster og planter, og du behøver ikke bekymre dig om dårlig samvittighed, når du lægger det i din have. Barkflis er nemlig 100 % naturligt materiale, fordi barken produceres uden, der bliver tilsat giftstoffer, og det er endda også biologisk nedbrydeligt. 

Din have vil takke dig

Der er altså utallige praktiske fordele ved at lægge barkflis i dine bede, men de æstetiske fordele skal vi heller ej forglemme. Det giver nemlig et smukt og levende udtryk i haven, og barkens flotte farve gør dine blomsterbede ekstra nydelige. Så hvis du gerne vil gøre din have sommerklar samtidig med, at du ønsker at minimere lugetiden, så er der vist ikke andet for end at undersøge mulighederne for barkflis i netop din have!