Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Gør dine fliser sommerklar

Gør dine fliser sommerklar

Med professionel fliserens fra Dansk Fliserens, får du en fliserens og efterfølgende imprægnering der kan få dine fliser til, at se ud som nye igen – og blive klar til sommer. Hvis du ønsker en fliserens fra Dansk Fliserens, får du i første omgang renset dine fliser mekanisk, hvorefter en algebehandling, i form af algefjerner påføres med hjælp fra professionelt udstyr. Herefter nanoimprægneres flisernes overflade. Selve imprægneringen af belægningen sikrer, at fliserne er modstandsdygtige overfor alger, flisepest eller andet snavs. Ydermere garanterer det, at fliserne får en længere levetid, da imprægneringen beskytter fliserne. 

Fordele ved fliserens

Med en fliserens fra Dansk Fliserens, sikres du en unik og god behandling af dine fliser. Denne behandling medfører en række fordele for dig og dine fliser. En af fordelene ved en unik nanobehandling af fliser fra Dansk Fliserens er, at selve overfladen bliver vandafvisende, så snavs, alger og andet skidt har svært ved at sætte sig fast på overfladen. Afhængigt af hvor medtaget belægningen på fliserne er, vil fliserne altså fremstå som nye igen efter en omgang nanobehandling. Denne efterfølgende påføring af imprægnering beskytter derefter fliserne mod algevækst.

Ydermere tilbyder Dansk Fliserens 15-årigt garantieftersyn af dine fliser, hvor fliserne eftersynes årligt i 15 år – på den måde er du sikker på et vedvarende resultatet.

Hvordan forhindres flisepest, mos  og alger?

Gener som flisepest, mos og alger forekommer hyppigst i fugtige områder og de fliser der især er udsat, er dem hvor placeringen af dem medfører, at de sjældent udsættes for direkte sollys. Alger gror bedst i et fugtigt miljø, så den største årsag til alger er vand. Dette betyder at overdækkede terrasser, som typisk ikke bliver lige så våde, er mindre udsat for algevækst. Det skal dog understreges, at det er forskelligt hvor slemt belægningen bliver ramt, hvilket kan undre de fleste – her er hovedårsagen dog hvor meget sollys dine fliser udsættes for, alt efter hvilke fliser der ligger i skygge det meste af dagen. Derudover giver flere regnvejrsdage øget algevækst, og dette er en faktor vi ikke er herre over.

I stedet kan man selv gøre sit for at undgå disse skadelige elementer, ved at sørge for at vaske fliserne og behandle dem med forskellige, godkendte væsker. Ved at behandle og pleje dem årligt med forskellige behandlinger, medfører at dine fliser holdes rene.