Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Hold tyvene ude med adgangskontrol

Hold tyvene ude med adgangskontrol

Annonce

Antallet af indbrud i Danmark faldt i kraft af at alle sad hjemme på grund af corona restriktionerne, der tvang alle til at arbejde fra hjemmekontoret. Men nu melder Danmarks Statistik, at tallet atter er stigende. Derfor er det vigtigt, at du holder dit hjem eller din bygning sikker. Her får du et tip til, hvordan du kan holde tyvene ude ved at anskaffe dig adgangskontrol.

Hvad kan adgangskontrol?

Ideen med adgangskontrol er, at du kan sikre dig, at du har styr på alle der går ind og ud ad døre, porte osv. Du kan også tilføje nye brugere hurtigt og nemt. Fx hvis du har nye beboere i din lejlighedsbygning. De skal selvfølgelig kunne komme ind ad fordøren og porten til garagen. Men i stedet for blot at stole på en nøgle, kan du få et meget mere omfattende system, der leveres af en pålidelig leverandør af adgangskontrol.

Og så kan det hele administreres fra en centralenhed. Du kan sågar få døråbning med mobiltelefonen, så dine brugere ikke render rundt med en fob, der lige så nemt kan stjæles som en nøgle. Det er da smart!

Til lejligheden

Sikker indgang til beboere i en lejlighed kan virke som en uoverskuelig opgave. Nøgler bliver stjålet eller tabt, og nogle beboere lukker enhver ind fra gaden, der spørger pænt. Derfor er det fornuftigt, hvis du anskaffer dig adgangskontrol. På den måde kan dine beboere lukke sig ind med en app på telefonen. Fra din centralenhed kan du sikre dig, at kun dine beboere har en bruger, der kan lukke op for døre og porte. På den måde kan du sikre dig, at der ikke kommer ubudne gæster ind på din grund eller ind til dine beboere.

Opsætning

Et sådant system er ikke bare lige at sætte op for enhver menigmand. Derfor er det vigtigt, at du finder en ordentlig leverandør, der sammen med din elektriker kan udarbejde den oplagte løsning til netop dig. Prisen afhænger naturligvis både af størrelsen på opgaven samt dine behov. Du kan indhente uforpligtende tilbud, inden du tager en endelig beslutning. Men det er fornuftigt at overveje, hvordan du sørger for sikkerheden hos dig selv eller dine udlejede hjem.