Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Hvad skal jeg overveje inden renovering af min Københavnerlejlighed?

Hvad skal jeg overveje inden renovering af min  Københavnerlejlighed?

Dette indhold er sponsoreret

Er du én af de heldige, der har fået fingrene i en Københavnerlejlighed der skal renoveres? Eller trænger din nuværende københavnerlejlighed til den helt store renovering? Så er du landet det rette sted. I denne artikel vil vi prøve at skabe overblik over nogle dele af processen og komme ind på de ting, der er værd at overveje, inden man går i gang. 

Læg en plan

Først og fremmest, er det vigtigt at have en plan over, hvad der skal ske med din lejlighed. En plan over renoveringen er både godt for dig selv, og i sær hvis du skal udføre en del af arbejdet, men ellers også i den grad brugbar for de potentielle andre, der skal udføre arbejdet. På denne måde er alle indforståede med, hvad der skal ske, og der vil være mindre tilbøjelighed til, at der opstå fejl eller misforståelser. Én god ide ville også være at visualisere dine planer ved hjælp af tegninger eller en ny plantegning, det ville ikke kun gøre det nemmere at visualisere for dig selv, eller dem der skal udføre arbejdet, men det vil også tvinge dig til at forholde dig til de valg, du har taget og genoverveje dem en ekstra gang, så alt bliver lige som det skal.

Gør det du kan selv

En renovering er ikke just en billig omgang. Det kan derfor være en god ide at bidrage med noget arbejdskraft selv. Man vil altså blive overrasket over, hvad man er i stand til. Inden en renovering kan gå ordentligt i gang, er der ofte en masse nedrivningsarbejde, og det er for eksempel en opgave, man sagtens selv kan klare. Brække lofter ned, fjerne køkkenet og eventuelt vægbeklædning er opgaver man nemt klarer selv. Når det kommer til at skulle bygge op igen er det bedst at have fagpersoner inde over, medmindre man selv har erfaring med dette. Men i de sidste steps, hvor der blot mangler at blive spartlet og malet kan man selv træde til igen. Alt du gør selv vil spare i budgettet og give dig mere overskud til de dyre udgifter som for eksempel el og VVS. El og VVS er en dyr udgift da det skal laves af fagfolk før det er i orden og lovligt. Så skab dig et overblik over markedet og priserne i København, for at få et bedst muligt udgangspunkt. Du kan for eksempel starter her; Elektriker København.

At renovere en Københavnerlejlighed er et spændende projekt, men også krævende, og det er derfor, vi her hjælper dig med de ting, der er værd at overveje, inden du går i gang.