Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Hvor skal jeg købe maling i København?

Hvor skal jeg købe maling i København?

Når du står overfor et malerprojekt, kan det være en jungle at finde ud af, hvor du skal købe både maling og malergrej, for der findes jo et hav af forskellige forhandlere derude. Men hvad kendetegner de forskellige malerforhandlere, og hvad indgår egentlig i deres sortimenter? Få et overblik over nogle af de mest fremtrædende malerforhandlere i Københavnsområdet i denne artikel og find frem til, hvor du skal handle næste gang, du skal i gang med det helt store gør-det-selv malerprojekt gennem Handyhand.

Decorfarver

Decorfarver er Københavns bæredygtige farvehandel. Virksomheden har et bredt sortiment af malinger, der henvender sig til den bevidste og moderne forbruger, som ønsker at købe maling med omtanke for miljøet. Decorfarver har både maling til indvendige og udvendige overflader og forhandler både egne producerede produkter og produkter fra diverse samarbejdspartnere. Fælles for stort set alle malerprodukterne er, at de bygger på bæredygtige principper og vægter et sundt og forbedret indeklima. Desuden er Decorfarver specialister i linoliemaling, og de har faktisk et af Danmarks største udvalg. Linoliemaling har været brugt i flere hundrede år til effektivt at farve og beskytte døre, vinduer og andet træværk, og linoliemaling er stadig et foretrukket valg for mange. Bestselleren hos Decorfarver er deres fuldt deklarerede væg- og loftsmaling, som er produceret uden brug af akrylstoffer, mikroplast, VOC (opløsningsmidler), det meget omtalte konserveringsmiddel MI (methylisothiazolinone), som kan give allergiske gener eller andre former for hidsige konserveringsmidler. Besøg enten denne specialbutik indenfor bæredygtig maling online eller i butikken placeret centralt lige ved Nørreport.

3 Bjørne

Endnu en af de velkendte malerforhandlere i København er 3 Bjørne. Virksomheden blev stiftet i 1953 af Frede Bjørn Andersen, og siden dengang har virksomheden været en stor del af dagligdagen på Vesterbro. 3 Bjørne tager del i forskellige arrangementer og projekter, som afholdes på Vesterbro, og virksomheden er derfor en stor del af Vesterbros historie, og har været det i årtier. I dag er det både 3. og 4. generation, som du vil møde i butikken, men værdierne er akkurat de samme som dem, virksomheden blev bygget på tilbage i 1953. 3 Bjørne har nemlig siden 1953 fokuseret på at yde den bedste service til alle kunder, så alle kunder kunne føle sig velkomne i butikken. 3 Bjørne har et bredt sortiment som både omfatter maling og tapet til skarpe priser. Uanset om det måtte være et stort eller småt malerprojekt, du står overfor, kan du altid få professionel råd og vejledning hos 3 Bjørne. Fokus er på din kundeoplevelse, og dét at finde den rette farve og det rette produkt til netop dit malerprojekt er derfor noget, 3 Bjørne ikke går på kompromis med. Nogle af de særlige kendetegn ved sortimentet af maling er deres bydelsfarver, som består af en række farver, der udelukkende forhandles hos 3 Bjørne. Derudover finder du også et bredt udvalg af såkaldt vintage maling, som er kalkmaling til møbler og andet interiør. Vintage maling er designet til at give det helt særlige autentiske udtryk, som kun gamle møbler ellers har. Ifølge 3 Bjørne er butikken en af Københavns flotteste og hyggeligste, så kig forbi butikken på Vesterbro eller besøg den online.