Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Hvor skal jeg købe maling i København?

Hvor skal jeg købe maling i København?

Når du står overfor et malerprojekt, kan det være en jungle at finde ud af, hvor du skal købe både maling og malergrej, for der findes jo et hav af forskellige forhandlere derude. Men hvad kendetegner de forskellige malerforhandlere, og hvad indgår egentlig i deres sortimenter? Få et overblik over nogle af de mest fremtrædende malerforhandlere i Københavnsområdet i denne artikel og find frem til, hvor du skal handle næste gang, du skal i gang med det helt store gør-det-selv malerprojekt gennem Handyhand.

Røverkøb farvehandel

Tilbage i 1995 åbnede Røverkøb farvehandel deres første butik midt i København, og sidenhen har virksomheden været i konstant vækst. I dag består Røverkøb af en landsdækkende webshop og over 20 butikker placeret i Storkøbenhavn – der er altså 25 års erfaring med i bagagen. Røverkøb tror, akkurat ligesom Handyhand, på glæden ved gør-det-selv-arbejde, og de ønsker at videregive denne glæde til deres kunder gennem deres fokus på faglig rådgivning, fordelagtige priser og produkter af høj kvalitet. Røverkøb har et bredt udvalg af diverse gør-det-selv-produkter – herunder både maling og anden vægbeklædning. Hos Røverkøb finder du både indendørsmaling, udendørsmaling og alt det nødvendige malerudstyr, som både inkluderer diverse pensler, og alt du skal bruge til afdækningen. Dertil finder du flotte indretningsdetaljer til boligen, som f.eks. radiatorskjulere, stuk og vægpaneler. Røverkøbs helt særlige varemærke er billig maling af høj kvalitet – deraf navnet Røverkøb. Der tilbydes prisgaranti på alle varer, og virksomheden sætter høje standarder for kvalitet, så kunderne opnår et holdbart og tilfredsstillende resultat. Desuden er alle vægmalinger miljømærkede, så du sikrer en skånsom behandling af naturen og et sundt indeklima i dit hjem. Besøg enten Røverkøb online eller i en af deres mange butikker beliggende i Storkøbenhavn – og tjek også deres høje score på Trustpilot.

Decorfarver

Decorfarver er Københavns bæredygtige farvehandel. Virksomheden har et bredt sortiment af malinger, der henvender sig til den bevidste og moderne forbruger, som ønsker at købe maling med omtanke for miljøet. Decorfarver har både maling til indvendige og udvendige overflader og forhandler både egne producerede produkter og produkter fra diverse samarbejdspartnere. Fælles for stort set alle malerprodukterne er, at de bygger på bæredygtige principper og vægter et sundt og forbedret indeklima. Desuden er Decorfarver specialister i linoliemaling, og de har faktisk et af Danmarks største udvalg. Linoliemaling har været brugt i flere hundrede år til effektivt at farve og beskytte døre, vinduer og andet træværk, og linoliemaling er stadig et foretrukket valg for mange. Bestselleren hos Decorfarver er deres fuldt deklarerede væg- og loftsmaling, som er produceret uden brug af akrylstoffer, mikroplast, VOC (opløsningsmidler), det meget omtalte konserveringsmiddel MI (methylisothiazolinone), som kan give allergiske gener eller andre former for hidsige konserveringsmidler. Besøg enten denne specialbutik indenfor bæredygtig maling online eller i butikken placeret centralt lige ved Nørreport.

File Under Pop

I Frederiksstaden i hjertet af København finder du en helt særlig forhandler – nemlig File Under Pop. Med speciale i overfladedesign og med fokus på både tekstur og farver står File Under Pop bag en kollektion af fliser, maling, wallpapers og endda også keramiske vaser og badeværelsesmøbler. File Under Pop har i samarbejde med Jotun skabt en kollektion af maling bestående af hele 64 forskellige farver, så der burde være en farve, der passer til netop dit malerprojekt og din smag. Den vandbaserede akrylmaling giver et mat, eksklusivt look og en unik farveoplevelse. Desuden er malingen både markeret med det såkaldte EU environmental label samt det velkendte svanemærke, som jo taler direkte til den bevidste og moderne forbruger. Foruden maling er det også relevant at nævne virksomhedens wallpapers. File Under Pop står nemlig bag flere håndmalede tapeter, som kombinerer farver og nuancer og tilsammen skaber et helt særligt udtryk. Fælles for hele virksomhedens produktsortiment er en kombination af godt håndværk og moderne teknologi, som resulterer i karakteristiske og unikke overflader og looks. Hvis du søger et helt unikt udtryk med fokus på eksklusivitet til dit kommende malerprojekt, bør du i den grad tage et kig på File Under Pop. Besøg dem online, i deres showroom og produktionsstudie eller find deres produkter hos flere forhandlere fordelt udover både Københavnsområdet og resten af landet. 

Flügger farver 

Når vi taler om malerforhandlere, kommer vi selvfølgelig ikke udenom Flügger farver. Virksomhedens historie går helt tilbage til 1890, og Flügger farver har derfor været en central del af malerfaget i over 100 år. Siden 1975, hvor den velkendte Flügger farver-kæde opstod, har virksomheden henvendt sig til en kombination af professionelle og private. I dag er Flügger farver markedsledende, og de fleste, der har givet sig i kast med malerprojekter i hjemmet er sandsynligvis bekendte med virksomheden. Flügger farver har et bredt sortiment, der bl.a. består af både indendørsmaling, udendørsmaling og tapet. Foruden maling og tapet finder du også alt det nødvendige malerudstyr så som tapetværktøj og malerbakker på hylderne i Flügger farver. Fællesnævneren for de mange produkter er kvalitet, og i kombination med professionel og kompetent vejledning ønsker virksomheden at skabe et godt udgangspunkt for et vellykket gør-det-selv-projekt – og dette er vi jo vilde med hos Handyhand. Med henblik på at blive en miljø- og energivenlig producent af malervarer har Flügger farver diverse certificeringer, mange af deres produkter har det berømte Ecolabel, og virksomheden har fokus på at mærke deres produkter, så kunderne præcist ved, hvad malingen indeholder. Besøg Flügger farver online eller i en af deres mange velkendte butikker i Københavnsområdet. 

3 Bjørne

Endnu en af de velkendte malerforhandlere i København er 3 Bjørne. Virksomheden blev stiftet i 1953 af Frede Bjørn Andersen, og siden dengang har virksomheden været en stor del af dagligdagen på Vesterbro. 3 Bjørne tager del i forskellige arrangementer og projekter, som afholdes på Vesterbro, og virksomheden er derfor en stor del af Vesterbros historie, og har været det i årtier. I dag er det både 3. og 4. generation, som du vil møde i butikken, men værdierne er akkurat de samme som dem, virksomheden blev bygget på tilbage i 1953. 3 Bjørne har nemlig siden 1953 fokuseret på at yde den bedste service til alle kunder, så alle kunder kunne føle sig velkomne i butikken. 3 Bjørne har et bredt sortiment som både omfatter maling og tapet til skarpe priser. Uanset om det måtte være et stort eller småt malerprojekt, du står overfor, kan du altid få professionel råd og vejledning hos 3 Bjørne. Fokus er på din kundeoplevelse, og dét at finde den rette farve og det rette produkt til netop dit malerprojekt er derfor noget, 3 Bjørne ikke går på kompromis med. Nogle af de særlige kendetegn ved sortimentet af maling er deres bydelsfarver, som består af en række farver, der udelukkende forhandles hos 3 Bjørne. Derudover finder du også et bredt udvalg af såkaldt vintage maling, som er kalkmaling til møbler og andet interiør. Vintage maling er designet til at give det helt særlige autentiske udtryk, som kun gamle møbler ellers har. Ifølge 3 Bjørne er butikken en af Københavns flotteste og hyggeligste, så kig forbi butikken på Vesterbro eller besøg den online. 

MALING.DK

Den sidste forhandler, som denne artikel vil komme omkring, er MALING.DK. MALING.DK består i dag af 6 forretninger fordelt udover hele Storkøbenhavn. Hos MALING.DK finder du både indendørs- og udendørsmaling, spraymaling samt alt det nødvendige malerudstyr, der skal til ethvert vellykket malerprojekt. MALING.DK har tre fokusområder, som centreres om at være både grønne, billige og professionelle. Virksomhedens hovedleverandør af maling er Beck & Jørgensen, som netop har miljørigtige produkter. Dette valg er truffet, da det skal støtte op om virksomhedens grønne profil og imødekomme nutidens bevidste forbrugere, som går op i at belaste miljøet mindst muligt. Virksomhedens andet fokusområde er at være billige. Dog betyder det ikke, at kunderne må gå på kompromis med kvaliteten, som derfor er i top hos MALING.DK. Virksomhedens sidste fokusområde er at være professionelle. Du vil derfor altid møde en faguddannet bag disken hos MALING.DK. Der sættes en ære i at yde professionel vejledning til kunden, så det bedst mulige resultat kan opnås – uanset hvilken type malerprojekt, du måtte kaste dig over. Du kan både besøge MALING.DK i en af deres 6 butikker i Storkøbenhavn, men det er også muligt at sidde hjemme i ro og mag og få et overblik over virksomheden gennem deres online webshop.

Beckmann

Hvis du bor i Københavnsområdet har du sikkert også stødt på Beckmann farvehandel. Beckmann er en kæde af farvehandlere, der har alt indenfor maling og tapet. Hos Beckmann finder du et bredt sortiment med alt inden for både indendørs- og udendørsmaling, tapet samt alt det nødvendige malergrej. Den første Beckmann butik blev til i 1965, og i dag består Beckmann af hele 8 butikker fordelt over Sjælland og Københavnsområdet. Til trods for væksten så er det stadig vigtigt for Beckmann at holde fast i de oprindelige værdier, som virksomheden netop blev bygget på – nemlig at yde professionel rådgivning og sælge kvalitetsprodukter til de lavest mulige priser. Kvalitet og lave priser er derfor hele omdrejningspunktet for visionen bag virksomheden. Beckmann ligger 25% under markedets øvrige forhandler, og bryster sig af at være Danmarks absolut billigste. Til trods for de billige priser ønsker Beckmann dog ikke, at du som kunde skal gå på kompromis med kvaliteten. Beckmann forhandler nemlig bla. maling fra det svenske mærke Beckers, som er en af Nordens førende producenter af miljøvenlig maling i høj kvalitet – og til billige priser. Medarbejderne er specialister i alle produkter og bestræber sig på at give enhver gør-det-selv-kunde professionel vejledning og en god oplevelse. Du kan besøge Beckmann i en af de 8 butikker eller tage et kig på deres online webshop, som i øvrigt er godkendt af e-mærket og har hele 5 stjerner på Trustpilot.