Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Minimalistisk møbeldesign

Minimalistisk møbeldesign

Gennem de seneste år er der opblomstret en trend indenfor boligindretning og livsstil. Trenden kommer i kølvandet på det øgede fokus på bæredygtighed, og at der generelt skal forbruges mindre. Trenden indebærer, at man lever en minimalistisk livsstil, hvor der er fokus på enkelthed og simplicitet. Mange møbeldesigns er inspireret af denne trend, og de er derfor udformet, så de fremstår så simple som muligt. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel læse med her. 

Nichba og minimalistisk møbeldesign 

Nichlas B. Andersen var oprindeligt smedelærling, og han startede med at designe møbler i sin fritid. Møblerne skabte han ud fra sine egne behov og stil, men han opdagede hurtigt, at folk var meget interesserede i hans møbeldesigns. Hvis du gerne vil have en fornemmelse af, hvordan møblerne ser ud med dine egne øjne, kan du med fordel klikke ind på Nichbas hjemmeside. Besøg Nichba på nicha.dk. Hele grundlaget for Nichbas møbeldesigns er, at alt overflødigt og unødvendigt skal skæres væk, så møblerne fremstår så enkle og elegante som muligt. Med andre ord, alt larm og støj skæres bort, så de derfor har et minimalistisk udtryk. Virksomheden blev skabt i det nordjyske, men i dag forhandles møblerne i hele 12 forskellige lande, så virksomheden har på meget fin vis formået at omfavne en særdeles stor efterspørgsel på minimalistiske møbeldesigns. 

Hvorfor er minimalistisk indretning attraktivt?

Minimalistisk indretning er attraktivt, fordi fokus er på at skabe så meget ro og overskud som muligt gennem simple og rene linjer, naturlige teksturer og autentiske farver. Når man indretter efter minimalistiske principper, er det vigtigt at huske på, at selvom man skærer alt overflødigt væk, kan man stadig gøre sin stil personlig og unik. Det handler blot om at udvælge de møbler, der giver værdi og mening for dig. Det er typisk for mange mennesker, at de samler en masse ting sammen gennem et langt liv, som blot bliver pakket væk eller fylder i deres hjem. Grundideen ved en minimalistisk boligindretning er, at disse ting frasorteres og gives videre, fremfor at de blot er tilstede uden at have en decideret funktion eller værdi. 

Hvilke møbler designer Nichba?

Møblerne er skabt i elegante metalkonstruktioner, og virksomheden laver både møbler til stue, badeværelse, soveværelse, entré og kontor. Uanset hvor du mangler et møbel, er der rig mulighed for, at du vil kunne finde et møbel fra Nichba, som passer ind i et hjørne af dit hjem. Du kan med fordel følge deres instagram eller facebook profil, hvis du gerne vil følge med i, hvornår der kommer nye møbler til deres sortiment.