Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Sådan finder du den bedste sushi i København

Sådan finder du den bedste sushi i København

Er du, ligesom mig, også helt vild med de japanske delikatesser, men har svært ved at finde de rigtig gode steder? Så er du måske landet på den helt perfekte artikel for dig. Jeg selv har haft lidt svært ved at overskue, hvilke der er de absolut mest ultimative steder – for der er jo efterhånden en del japanske spisehuse i hovedstaden. 

Så læs med her hvis du vil finde den bedste sushi i København.

Den bedste sushi i København – blandt de store kæder

De fleste af os kender til de helt store og højt elskede kæder som Sticks’n’Sushi og Karma Sushi. Hvis du virkelig vil nyde de små japanske specialiteter og gøre det til en ekstra festlig dag, så foreslår jeg bestemt at vælge Sticks. 

Selv er jeg svært glad for lige denne restaurant. Kender du allerede til Sticks, så ved du garanteret hvorfor, men er denne elskling ny for dig, så lad mig fortælle hvorfor. 

Jo ser du, hvis du er til smukke lokaler hvor japansk inspireret farver og mønstre udspiller sig i kombination med den nordiske enkelhed og finesse, så vil du elske Sticks! Denne restaurant i København er meget mere end blot den bedste i japanske delikatesser, de byder ydermere på en helt særlig stemning og oplevelse. 

Start din aften i baren med en lækker cocktail, hvor du (som du nok har gættet) både kan vælge mellem japansk inspireret- og klassiske cocktails. Deres smilende personale byder dig velkommen med en japansk hilsen og gør alt hvad de kan for at kræse om dig.     

Sticks er klart en favorit i mine øjne, desværre hænger pris og kvalitet tit sammen, så denne darling kan ikke siges at være en billig affære. 

Budgetvenligt, men godt – den bedste sushi i København

Er du studerende i København, er det desværre nok ikke den helt ekstravagante oplevelse du har mulighed for – men fortvivl ej! Der findes andre fantastiske muligheder, som både byder på den bedste smagsoplevelse sammen med en pris der er mere budgetventligt. 

Har du prøvet Iki Sushi? Hvis ikke, så er du helt sikkert gået glip af noget. Her bydes der på smukke og meget velsmagende japanske darlings i flotte og hyggelige lokaler – og er sulten stor? Ja, så har de sågar også ad libitum på menuen. 

Hvis du derimod mere er til a la carte, så udover de i forvejen budgetvenlige priser, så tilbyder Iki også tilbudsmenuer, så du som studerende endnu nemmere kan spise med hos dem. De er i hvertfald klart en af de bedste i København for mig. Ja, nogen ville nok kalde mig stamkunde. 

Befinder du dig nord for København, nærmere på Jægersborg Alle i Charlottenlund, så skal du helt sikkert prøve Izumi Sushi. De har klart det bedste budgetvenlige sushi i Charlottenlund. Her kan du nyde de smagfulde retter efterfulgt af et koldt glas rosévin på den hyggelige hovedgade. 

Så hvad venter du på? Prøv lige den restaurant som taler mest til dig.