Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Sådan finder du den billigste a-kasse

Sådan finder du den billigste a-kasse

Det vigtigste for de fleste, når de vælge a-kasse er prisen. Der er nemlig ikke forskel på, hvor meget du får udbetalt, hvis du skulle miste dit arbejde ved de forskellige a-kasser. Selvom at a-kasse satsen er reguleret af politikerne, så er det de færreste, som vil betale mere for diverse ting, som a-kassen kan tilbyde. Du kan dog let lave en sammenligning af a kasse priser, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste a-kasse. Lige meget så er det en rigtig god ide at melde sig ind i en a-kasse, da det er et forholdsvist lille beløb, som man skal betale i måneden. Derudover så kan man aldrig vide, om man lige pludselig mister sit arbejde, det er derfor dejligt at have et sikkerhedsnet under sig i form af en a-kasse, som kan sørge for, at man ikke er helt på spanden, hvis man mister sit arbejde. 

A-kasse sammenligning

Som nævnt tidligere så er a-kasse satsen reguleret af politikerne, du kan derfor altid være sikker på, at du ikke kommer til at betale for noget, som du ikke får noget ud af. For de fleste mennesker så er det vigtigste at finde den billigste a-kasse, fordi man så kan betale mindst muligt til a-kassen. Derudover så får man også det samme, hvis man skulle miste sit job, ved alle a-kasser. Der er dog forskel på, hvad a-kasser tilbyder ud over udbetaling, hvis man mister sit job. Mange a-kasser tilbyder nemlig hjælp og vejledning, hvis man mister sit job, hvilket også kan være en stor hjælp, hvis man lige pludselig finder sig selv i en situation uden et arbejde.

Der er også en del a-kasser der tilbyder arrangementer, man kan deltage i. For eksempel så tilbyder 3F et netværksarrangement, hvor man kan komme og forbedre sit professionelle netværk. Det er nemlig også ofte gennem sit netværk, at man hører om nye jobmuligheder og får job. Selvom det er svært at sætte pris på disse arrangementer, og man måske ikke gider at betale ekstra for disse arrangementer, når man har et job, kan det være en stor hjælp, hvis man lige pludselig mister sit job. 

Vælg a-kasse

Der er en række forskellige ting, som er værd at overveje, når du skal vælge a-kasse. For det første skal du overveje, om du ønsker en tværfaglig a-kasse, eller om du hellere vil være en del af en a-kasse, der er specifik rettet dit fag. Derudover er det også værd at overveje placeringen af a-kassen, da det er nemmest for dig, hvis de har et kontor i nærheden af dig.