Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Sådan kan du anskaffe flere siddepladser inde i stuen

Sådan kan du anskaffe flere siddepladser inde i stuen

Er du typen, som altid har mange gæster på besøg af gangen? Er det er svært for dig at finde nok siddeplads til alle disse gæster?

Læs med her og få nogle gode ideer til hvordan du kan anskaffe flere siddepladser inde i stuen til dine gæster. På den måde undgår du akavede situationer, hvor nogle af dine gæster må stå op under dine selskaber.

En masse (bløde) pyntepuder

Hvis det er nogle meget afslappede selskaber, som du holder derhjemme, så behøver man ikke nødvendigvis altid at gå ud og anskaffe sig nogle rigtige stole eller lignende. En bunke bløde pyntepuder kan såmænd være lige så gode. Placer disse rundt omkring på gulvet også jer alle sammen ned på gulvet, så i sidder i øjenhøjde med hinanden.

Det er samtidig meget billigt at anskaffe sig en bunke bløde pyntepuder, som dine gæster kan sidde på. Du kan ofte anskaffe dig nogle billige nogle for eksempel på nettet eller endda gennem genbrug.

Vær dog opmærksom på at det ikke lige er alle aldre, som kan kravle ned på gulvet og sidde i flere timer ad gangen. Hvis du er ung og dine gæster også er det, så gør det ikke så meget at de sidder på gulvet hele aftenen. Men hvis du for eksempel har dine forældre på besøg og andre lidt ’ældre’ mennesker, så må du hellere overveje noget andet.

Sækkestole og puffer

Du kan også vælge at blive lidt kreativ med de forskellige siddepladser, som du har inde i stuen. Det er jo ikke lige alle selskaber, hvor det går blot at smide nogle bløde pyntepuder frem og lade folk sidder på gulvet.

Vælg i stedet for derfor at anskaffe dig en Fatboy, en sækkestol eller et par puffer. Sådanne former for siddepladser er meget behagelige at sidde på. Og samtidig kan det være en form for dekoration, som du har stående i din stue, når du ikke har så mange gæster på besøg af gangen.

Især et par puffer rundt omkring i stuen fylder ikke særlig meget. Og det kan alternativt benyttes som en form for borde, når de ikke benyttes som siddepladser.

Prøv at kigge på nettet efter sådanne forskellige puffer, Fatboy’s eller sækkestole. De er ofte meget nemme at anskaffe sig og koster som regel ikke det hvide ud af øjnene. Og når du køber dem hjem fra nettet, så bliver de samtidige leveret direkte til din hoveddør, hvilket naturligvis er utrolig praktisk!