Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Seks gode grunde til at date en håndværker

Seks gode grunde til at date en håndværker

Som kvinde har du med sikkerhed din helt egen definition på den perfekte mand. Det er dog ikke utænkeligt, at du ligesom mange andre kvinder leder efter en rigtig handyman – med alt, hvad det indebærer af håndværkerhumor, håndværkersex m.v.

Er du ikke helt overbevist om, at din næste flirt eller kæreste skal være en håndværker, så får du her seks gode grunde til at date en handyman.

Du kan evt. søge kærligheden via de mange dating sider for håndværkere og alle andre erhverv. Tidligere var det muligt at søge håndværkere og handymen via siden HandyDating, men denne side eksisterer desværre ikke længere. Til gengæld findes der adskillige andre gode dating sider. 

1. De har hænderne skruet rigtigt på

Det siger næsten sig selv, at en håndværker har hænderne skruet rigtigt på, men har du overvejet, hvorfor det kan være en massiv fordel?

Ved at finde sammen med en håndværker skal du fremadrettet ikke bekymre dig for, hvordan du skal fikse det drilske afløb, den skæve kommode eller den larmende dør. Din helt egen handyman kommer dig nemlig til undsætning og fikser problemet, hurtigere end du kan nå at finde en gør-det-selv-guide på Youtube.

2. De siger tingene, som de er

Dette kan både være en fordel og en ulempe, alt efter hvordan man ser på det.

De fleste kvinder kan dog nikke genkendende til, at det er befriende at være sammen med en mand, der tør at sige sin mening, hvad end man er enig eller uenig med ham. Er du typen, der godt kan lide at få lidt modstand, og sætter du pris på, at folk siger tingene ligeud, så skal du da date en håndværker.

3. De forstår at tage fat

Mænd, der er gode til at tage fat, er som regel ikke kun gode håndværkere, men også gode elskere. Drømmer du derfor om hede stunder i soveværelset, så kan det kun gå for langsomt med at komme på date med en håndværker.

4. De ser muligheder i stedet for begrænsninger

Fælles for de fleste dygtige håndværkere er, at de ser muligheder i stedet for begrænsninger. Det er de nemlig nødt til at gøre, når de kommer ud til en opgave, som skal løses på den ene eller anden måde.

Dette er også en rigtig god egenskab, når det kommer til at stable et velfungerende parforhold på benene. Han vil nemlig altid bestræbe sig på at finde en løsning, hvad end det handler om, at der er uenighed omkring, hvordan køkkenet skal indrettes, eller om børnene skal have lov til at være sent oppe i weekenden.

5. De ser sexede ud i deres beskidte arbejdstøj

Er der i virkeligheden noget mere sexet end en håndværker i arbejdstøj? Det skulle da lige være, hvis arbejdstøjet var beskidt, da det indikerer, at han har arbejdet hårdt.

Glem alt om politiuniformer, lægeuniformer og soldatertøj – en mand i arbejdstøj er det ultimative. Tænder du også på mænd, der ikke er bange for at blive beskidte, så skal du på jagt efter håndværkeren i dit liv.