Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Skal du til at bygge et nyt sommerhus?

Skal du til at bygge et nyt sommerhus?

Det kan være en stor udfordring at bygge et sommerhus helt selv. Det kræver, at du har tjek på håndværkere, lokation, byggematerialer, grund med mere. Det kan desuden også blive en bekostelig affære, hvis du ikke har styr på hvad du laver. Der er stadig mange som stadig ønsker at udføre dele af arbejdet selv. Her vil det være belejligt med en sparringspartner som du kan rådgive dig med gennem hele dit  byggeforløb. Hos Skovs Fritidshuse  kan de hjælpe jer med rådgivning og medbyg af sommerhuse, der passer netop til dine drømme.

Unikke løsninger til dine drømme 

Drømmer du om et unikt sommerhus som ingen andre har? Så kan det være en løsning for dig at vælge fri arkitektur. Dette er som regel en dyr løsning, så vælg din arkitekt med omhu. Her får du muligheden for at få tegnet et sommerhus helt fra bunden, hvor alle dine ønsker og behov er medregnet. Her kan du alternativt også blive inspireret af tidligere plantegninger, og tilføje hvad du føler der mangler til dit sommerhus. 

Det skal du vide inden du går i gang

Det er selvfølgelig altid vigtigt, at du vælger den helt rigtige håndværker for dig. En håndværker med styr på sagerne, og en håndværker der overholder tidsplanen. Netop så du kan undgå ubehagelige og dyre overraskelser undervejs i byggeprojektet. Derfor kan du med fordel spørge venner og bekendte efter deres erfaringer med de forskellige håndværkere i dit lokalområde. På denne måde sikrer du dig et sommerhus bygget af de bedste hænder, samt et sommerhus du kan nyde i mange år. 

Planlægning er vigtigt 

Planlægningen er faktisk noget af det vigtigste, når du går i gang med at bygge dit sommerhus. Selvom det kan lyde kedeligt, så er det ekstremt vigtigt da det bliver grundlaget for dit nye sommerhus. Husk altid at have alle dine aftaler på skrift, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Her vil en rådgiver altid komme dig til gode, så du får den korrekte vejledning under hele processen. Ønsker du selv at stå med nogle af arbejdsopgaverne er det vigtigt, at byggefirmaet bliver informeret om dette fra starten af. Her vil den skriftlige aftale igen komme dig til gode, så begge parter ved hvilke arbejdsopgaver der tilhører dem. Desuden skal du særligt være opmærksom på, at nogle ting må du ikke selv lave, herunder kloak, vvs og el.