Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Tre gode råd til at blive sommerklar

Tre gode råd til at blive sommerklar

Sommeren banker på døren, og det er snart tid til at nyde det gode vejr ude i haven og bare slappe af. Men hvad skal man give sig til indtil at temperaturen endelig stiger? Det kan være svært at forblive kreativ, og hitte op med den ene idé efter den anden til, hvad man kan lave af kreative ting. Vi har efterhånd hørt, at vi kan begynde at strikke, hvis vi keder os, men hvis du har brug for lidt inspiration til gode projekter, som du kan gå i gang med inden sommeren for alvor ankommer, og som ikke inkludere strikketøjet, så læs med her.

Put farver på tilværelsen 

Er det tid til en rigtig forårsopfriskning, så er et godt sted at starte med at male de slidte vægge. Det behøver ikke at være farverig maling, for flotte hvide vægge kan helt klart også noget. Men en sjov og forfriskende måde at lege med sin indretning er at putte lidt farve på en af væggene, da det giver rummet en helt ny stemning, og gør generelt tilværelsen lidt sjovere. Så hvis du har lyst til at sætte lidt farver på livet eller opfriske de hvide vægge, så køb maling hos Bygma. Det kan også være, at du vil gøre haven rigtig sommer klar, så er en klat maling en god og nem måde at opfriske cykelskuret eller legehuset. 

Test dine yndlings sommer cocktails

Kan du allerede nu forestille dig at sidde i solen med en dejlig kold drink i hånden, så er det en fantastisk mulighed at få testet alle dine drinks før sommervejret for alvor starter. Der er endeløse mængder af gode opskrifter at finde på internettet, så tag fat i et par af dine gode venner, og hold en drinks aften, hvor I finder jeres yndlingsdrink, som I kan nyde hele sommeren lang. Skål! 

Lav din egen is

Hvis du ikke er så meget til drinks, kan missionen også være at finde din yndlings is inden is sæsonen for alvor bliver skudt i gang. Med en ismaskine kan du lave alle slags is, det er kun kreativiteten, som sætter grænser. Eksperimenter dig frem, og prøv at lave nye og spændende varianter i din helt egen is fabrik. En god is behøver ikke nødvendigvis at indeholde udelukkende søde sager, afprøv opskrifter, der for eksempel indeholder krydderurter eller måske pinjekerner, du vil ikke fortryde det.