Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Tre veloplagte opgaver du kan få løst med Handyhand

Tre veloplagte opgaver du kan få løst med Handyhand

Dette indhold er sponsoreret

Handyhand er din platform til at få praktiske opgaver løst i hjemmet. Vi kender det alle sammen. Man står med en praktisk opgave på hænderne, som man af denne ene eller anden grund ikke er i stand til at udføre på det givne tidspunkt. Måske er du oppe i alderen og døjer med diverse fysiske skavanker, der gør de forskellige opgaver i dagligdagen svære eller næsten umulige. Eller måske er du en travl forældre, der hellere vil hellige al din tid til dine børn frem for at bruge hele dagen på husligt arbejde.

Eller måske ligger du ganske enkelt lavt på overskudskontoen og kunne bruge en hånd med en opgave for at overskue hverdagen eller weekenden bedre. Uanset hvad, så kommer Handyhand dig til undsætning i disse situationer. Det er blot at oprette en opgave på portalen, og så vil friske hænder byde på opgaven. Men synes du, det er en smule uoverskueligt at forstå, hvad Handyhand reelt kan bruges til, så får du her tre veloplagte bud på opgaver, du kan få løst med Handyhand.

Fragt af seng og andre tunge møbler

Står du netop og har købt nye møbler eller senge hos IKEA eller her, så er der en god chance for, at du skal bruge noget hjælp til at få båret det ind i dit hjem. De fleste firmaer leverer til kantstenen, men tager relativt store ekstrasummer for at bære dine møbler det sidste stykke ad vejen ind i hjemmet. Her kan du passende hive fat i Handyhand, hvor du kan regne med, at de konkurrerende bud fra villige hænder vil spare dig penge for denne del af besværet. 

Havearbejde

Mange danskere sidder i huse med baghaver, der får lov til at stå uberørte hen. Mange har simpelthen ikke overskud til at lægge de timer i det, det kræver. Men langt de fleste danskere sætter pris på en flot, hyggelig og velholdt have. Her kan du passende bruge Handyhand til at få diverse opgaver løst. Måske er din have ganske nydelig, men du orker blot ikke at tage ukrudtet endnu engang. Opgaver både store som små i haven kan løses via Handyhand.

Kælderoprydning

Mange mennesker har svært ved at smide ting ud. Og mange mennesker har en kælder. Kombinationen af disse to resulterer tit i et virvar af rod og ragelse rundt omkring i de danske kældre. Det er ganske enkelt et af de punkter på den huslige dagsorden, der ligger nederst, og det er oftest det sidste, man orker at bruge tid på. Her ville det igen være oplagt at hyre en eller flere hænder på Handyhand til at tage sig af det kedelige arbejde.