Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Turist i København

Turist i København

Som turist i København er der mange forskellige nuancer af byen at se. Der er alle de forskellige bydele med hver deres udtryksform og charme, og så er der naturligvis alle de mange forskellige attraktioner og spisesteder, der kan tage vejret fra enhver.

I København finder du både juveler af danmarkshistorien og omgivelser af enestående og imponerende arkitektur oplevelser i form af gamle slotte og moderne arkitekturs tårnende højder.

Der er lidt for alle – børn og voksne – kvinder og mænd.

Hvis du hopper en tur på cyklen eller en tur i metroen, så er du ikke langt fra kulinariske oplevelser, smukke naturskønne omgivelser og tusindvis af forskellige udtryk af én og samme storby.

København er desuden en kultur- og kunstdestination, som man ikke må gå glip af, og derfor er det også anbefalelsesværdigt at se nærmere på både kunstudstillinger, såvel som kulturelle sammenfald i de forskellige bydele.

Turist i egen by i København

Som beboer i København kan de nogle gange blive lidt trist at gå den samme tur ned af Strøget eller gennem Frederiksberg Have. Derfor kan det være en god ide at få nogle lidt anderledes oplevelser i din egen by.

Du kan tage på kulinarisk rundtur i byen, hvor de forskellige bydele har masser af byde på.

Vesterbro:

Til vinelskerne, der måske ikke har givet det et besøg endnu, så er både vinbarerne TOLV og Ancestrale to gode bude på steder, hvor du kan møde vinnøderi, der overgår alle dine forventninger.

Til kødelskeren findes der Fleisch, som er det tyske ord for “kød”, der naturligvis serverer lækkert kød i forskellige udskæringer tilberedt på fænomenale måder og faconer.

Nørrebro:

På Nørrebro finder du alt fra sprøde italienske pizzaer og andre specialiteter hos BÆST og CICHETTI,og franske bistroer som Silberbausers Bistro, til afrikanske fristelser hos Sasaa, og mundvandsløbende oplevelser på asiatiske restauranter som Kiin Kiin og Ramen to Bíiru.

Refshaleøen:

Her finder du måde Michelinrestauranter som Noma og Alchemist, men du finder også Reffen, et skøn madmarked, hvor enhver smagsløg kan pirres og vækkes til live med retter fra alverdens lande og kulturer.

Indre By:

I Indre Bys urbane omgivelser finder du Kong Hans Kælder under jorden, Restaurant Marchal på Hotel D’Angleterre i gadehøjde og Michelinrestauranten STUD!O på første sal.

Der er madoplevelser som kan overraske enhver, så det er værd at begive sig ud i at undersøge din egen by som en turist.