Få løst opgaverne i hjemmet af andre private til attraktive priser. Du kan nu oprette din opgave helt gratis!

Undgå varme fødder og sure tæer

Undgå varme fødder og sure tæer

Dette indhold er sponsoreret

Går du rundt og bøvler med varme fødder og sure tæer, så frygt ej – det er helt normalt. De fleste har prøvet at komme hjem efter en lang dag, trukket fødderne ud af skoene og er her blevet mødt af en ubehagelig lugt af sure tæer. Der er nemlig hele 250.000 svedkirtler på fødderne, så det er ikke så sært, at de nogle gange kan lugte dårligt. En løsning på dette er bambus strømper. Du kan med bambus strømper fjerne lugten da de er antibakterielle, hvorved bakterierne i bambusfibre trives dårligere end i den sædvanlige bomuldsstrømpe. Sokkerne hindrer ligeledes varme fødder ved en optagelses på op til 50% mere fugt end en almindelig bomuldssok. Bambusfibrene går altså ind og fjerner fugten og varmen fra fødderne. Her fordamper fugten fra strømpen, hvorved din fod bliver afkølet og du igen vil opleve en dejlig, behagelig temperatur. Alt dette er med til at sikre dine fødders velvære. Sokkerne er dog ikke det eneste essentielle for at undgå varme fødder og sure tæer. Essentielt herfor er ligeledes at vaske dine fødder hver dag. Dette skal gøres med sæbe for at rense bakterierne væk. Herefter kan det være godt, hvis du smøre dine fødder ind i fugtighedscreme, da det bevarer fugtigheden og hudens naturlige smidighed. 

Hvis du har tendens til fugtige fødder er det ligeledes vigtigt at være opmærksom på skoene og sålerne. Tag gerne sålerne ud af skoene efter brug og stil dem på højkant i skoen, så de bliver luftet og husk ligeledes at bruge sko, hvor fødderne kan “ånde”. Glade fødder ligger til grund for et glad sind.  

Hurtig levering – hurtig virkning

For at sikre, at dine bambus strømper kommer sikkert og godt frem til dig, skal leveringen være helt i top. Det kunne altså være ideelt for Sokkeposten at anvende lagerhotel24 til pluk og pak af deres bambus strømper. Hermed ville en service i topklasse være sikret, så du kan få dine strømper hurtigt og sikkert hjem til din adresse. Når dine nye bambus strømper er ankommet til dig, er det bare med at komme i gang med at bruge dem. Jo før du starter, jo tidligere virkning. Lagerhotel 24 kan altså her være med til at sikre dine fødders velvære ved hurtig og sikker forsendelse. Og hvem vil ikke gerne være fri for varme fødder og sure tæer?