×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Ung rengøringshjælp, børnepasser, og hundelufter.

Hus

Rengøring og oprydning

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Undervisning

Dans

Diverse

Passe dyr, lufte hund

Ung rengøringshjælp, børnepasser, og hundelufter.
Profil-ID
1060
Navn
Misja
By
København N
Postnummer
2200
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en pige som er 16 år, der er meget moden af min alder. Jeg ser en stor ære i at tjene mine egne penge, så min mor ikke skal betale alle mine ting :-) Her er nogle af de arbejdsopgaver jeg f.eks kan hjælpe dig med: Jeg er rigtig god til at gøre rent, og kan faktisk godt li´det ! Jeg elsker hunde. Så jeg vil tilbyde at lufte din hund, hvis du ikke selv kan, eller har tid. Jeg kan passe børn. Det har jeg prøvet mange gange før. Jeg vil blive taknemlig hvis i læser min profil. Hvis i så også har lyst til at bruge mig vil jeg blive rigtig glad. Hvis du er i tvivl om jeg er den rigtige til opgaven kan i jo kontakte mig, så vi kan tale sammen.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Misja
Endnu ingen bedømmelser

Har Misja udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.