×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Kvindelig studerende er frisk på at hjælpe!

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender

Kvindelig studerende er frisk på at hjælpe!
Profil-ID
1095
Navn
Trinesch04
By
Aalborg
Postnummer
9000
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en frisk 19 årig pige, der lige er flyttet til Aalborg sammen med en veninde. Her går jeg på en videregående uddannelse som finansøkonom, med henblik på at blive ejendomsmægler. Jeg elsker at være i kontakt med mennesker og dyr. Jeg er en åben og glad person, som er klar på de fleste udfordringer. Jeg har førhen arbejdet på Nørgaards Højskole i Bjerringbro, hvor jeg var køkkenassistent. Her anrettede jeg forretter, og diverse buffeter samt serverede. Jeg arbejdede som kokkens højre hånd. Herudover har jeg arbejdet med heste, da det er min store passion, men grundet et voldsomt styrt var jeg tvunget til at stoppe. Jeg elsker et job med fart og masser af udfordringer. Og et job hvor dagene aldrig er ens, er også lige noget for.. Jeg tilbyder børnepasning og servering, men er også interesseret i andre tilbud.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Trinesch04
Endnu ingen bedømmelser

Har Trinesch04 udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.