×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Lektiehjælp, børnepasning eller engelsk undervisning.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Lektiehjælp, folkeskole

Fest & middag

Servering, oprydning

Undervisning

Engelsk

Diverse

Personlig hjælp

Lektiehjælp, børnepasning eller engelsk undervisning.
Profil-ID
1097
Navn
Julie
By
Kongens Lyngby
Postnummer
2800
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

LIDT OM MIG Jeg er en pige på 18 år, som går på gymnasiet i 3.g. Jeg er altid glad og smilende, og er meget serviceminded. Jeg gør alt for at leve op til en aftale. Jeg kommer altid til tiden. Hvis ikke for tidligt, og jeg er meget fleksibel. LIDT OM MIN ERFARING Jeg har arbejdet i tøjbutik i 2 år. Derudover har jeg haft små jobs såsom dansk undervisning til en folkeskoleelev, og som serverings og opvask hjælp. Jeg har engelsk på A niveau. Dette er et af mine stærkeste fag, og jeg kan derfor fungere som lære for en folkeskoleelev. Jeg holder meget af børn, og da jeg kommer fra en stor familie med masser af børn er jeg en vant børnepasser. Derudover har jeg erfaring som praktikant i en børnehave. MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER Da jeg forsøger at bevare mit fokus på gymnasiet, søger jeg arbejde i weekender. En eller to aftener i hverdagen kan dog også godt gå an. Derudover har jeg ikke så mange krav. Jeg er åben for forslag og ideer.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Julie
Endnu ingen bedømmelser

Har Julie udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.