×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Frisk og erfaren pige tilbyder at passe dine børn.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Frisk og erfaren pige tilbyder at passe dine børn.
Profil-ID
1111
Navn
sarah
By
Hobro
Postnummer
9500
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg hedder Sarah. Er 19 år. Jeg startede med at læse HF i Randers i efteråret 2010 og vil gerne have et fritids job ved siden af studierne. Jeg har haft meget med børnepasning at gøre, og syntes at det er hyggeligt. Jeg har været barnepige for to børn (mellem 4 & 6 år gammel) da jeg gik i 7 klasse. Det var hver fredag eftermiddag fra kl. 18 og nogle timer frem. (Den mindste hentede jeg i hendes børnehave, og den ældste kom selv hjem fra skole). i 9 klasse var jeg i praktik i en børnehave i en hel uge, hvor jeg også fik meget erfaring inde for dette emne. Og så har jeg tit passet børn for min familie. Så jeg ved hvad jeg går ind til :) Det skal også lige siges at jeg har arbejder hos en slagter, hvor jeg gjorde rent frem til sommeren 2010. Han har sagt at i er meget velkommen til at kontakte ham for at høre hvordan jeg er, at have ansat. Grunden til at jeg stoppede var at han kun ville have unge under 18 til rengøringsarbejdet. Når jeg er færdig med HF, vil jeg gerne ud at rejse som au pair pige, og det ville give et stort plus hvis jeg har ekstra børnepasning i rygsækken :) Jeg kan også godt lave mad, er godt nok ikke den bedste kok, men kan sagtens finde ud af det. Så hvis i har brug for en stabil og erfaren pige til at passe jeres børn så kontakt mig.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF sarah
Endnu ingen bedømmelser

Har sarah udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.