×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Klar til at tage fat! Rengøring og havehjælp tilbydes.

Hus

Rengøring og oprydning, Vinduespudsning, Handymand, Andet, Vask og Strygning

Have

Græsplæne, Græsslåning, Hæk, Haven - generelt, Andet

Fest & middag

Servering, oprydning, Andet

Diverse

Personlig hjælp

Klar til at tage fat! Rengøring og havehjælp tilbydes.
Profil-ID
1140
Navn
gitte2234
By
Fredericia
Postnummer
7000
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

LIDT OM MIG HEJ, JEG ER EN FRISK PIGE PÅ 33 ÅR. GLAD OG ALTID FRISK PÅ AT TAGE VED. JEG ER ÆRLIG OG VENLIG AF SIND. DET ER DYRE TIDER, OG MIN LØN RÆKKER IKKE NÅR MINE TO BØRN PÅ 11 ÅR OG 14 ÅR SKAL HAVE DET DE HAR BRUG FOR - OG ØNSKER SIG :-) LIDT OM MIN ERFARING JEG HAR i 3 År ARBEJDET SOM RENGØRINGS ASS HOS PRIVAT ÆLDRE OG FRAFLYTNINGS LEJLIGHEDER I VEJLE,OG FREDERICIA KOMMUNE SAMT HOS DANSKE BANK. DERUDOVER HAR JEG VÆRET OPRYDDER OG ARBEJDET MED RENGØRING I KØKKENER RUNDT OMKRING I BÅDE VEJLE-FREDERICIA-NØRRESNEDE, OG ANDRE STEDER. OG SÅ HAR JEG ARBEJDET UDE I DET GRØNNE I HANNERUP KIRKEGÅRD, OG GÅRDMAND INDEN VED LAB BOLIGFORENING,. JEG HAR KURSUSBEVIS PÅ BETJENING AF MINDRE GARTNER REDSKABER, OG VEDLIGEHOLDELSE AF DEM. DET ER MINITRAKTOR, HÆKKEKLIPPER, BUSKRYDDER OG MANGE FLERE. MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER. DET BETYDER IKKE SÅ MEGET. JEG ER LEDIG LIGE NU, OG KAN PÅ ALLE TIDER.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF gitte2234
Endnu ingen bedømmelser

Har gitte2234 udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.