×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Kreativ, musisk pige på 15, tilbyder børnepasning.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Hente, bringe børn

Kreativ, musisk pige på 15, tilbyder børnepasning.
Profil-ID
1169
Navn
Rosamunde
By
København
Postnummer
1256
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Mit navn er Rosamunde Bonfils. Jeg er 15 år, og søger arbejde. Jeg går i 9. klasse på Vidarskolen,og er glad, udadvent og elsker at møde nye mennesker. Jeg elsker orden, og jeg kan godt lide at have tingene på plads. Jeg har passet børn, og har derfor en hel del erfaring på det område. Jeg er også meget interesseret i mode, fotokunst, musik og tegning. Jeg spiller i et orkester på min skole, og ved derfor også noget om klassisk musik. Jeg har aldrig haft et fast arbejde, men er meget villig til at tage det imod en udfordring. Min fritid går meget med at lave lektier, være sammen med venner, høre musik og selv spille klassisk. Jeg kan arbejde: Mandag, Tirsdag og Fredag. Så har du brug for en kreativ, musisk pige til at passe dine børn - Så kontakt mig.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Rosamunde
Endnu ingen bedømmelser

Har Rosamunde udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.