×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Pige som skal spare op til frivilligt arbejde søger arbejde.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender, Andet

It, tv, mobil o.l.

Mobil, Kamera, Hjælp - printere, scannere, spillekonsol, musikanlæg

Diverse

Passe dyr, lufte hund

Pige som skal spare op til frivilligt arbejde søger arbejde.
Profil-ID
1183
Navn
Camilla Louise
By
Grenaa
Postnummer
8500
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

LIDT OM MIG: Jeg hedder Camilla L. Dolmer (20 år). Jeg blev student i 2010 på Grenaa Gymnasium. Lige nu holder jeg et sabbatår, hvor jeg er meget interesseret i at tjene nogle gode penge. Jeg vil blandt andet bruge pengene på frivillig arbejde i Sydamerika, da jeg har haft spansk i 3 år. Og spare op til en lejlighed i fremtiden. LIDT OM MIN ERFARING: Mit første job fik jeg som 15-årig som kioskpige i Kino Grenaa , hvor jeg var kundevenlig, udadvendt, og lærte at beherske en computer og elektroniske programmer. I sommeren 2009 fik jeg tilbud en plads i Dagli' Brugsen på Grenaa Havn, som servicemedarbejder. Jeg arbejder stadig nede i Brugsen, men det er kun en gang om ugen, og det tjener man ikke de store penge på =) MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER: Jeg er MEGET åben og flexibel når der kommer til arbejdstider. Jeg er villigt til at arbejde både om morgenen, middagen eller om aftenen/natten!

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Camilla Louise
Endnu ingen bedømmelser

Har Camilla Louise udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.