×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Kreativ pige tilbyder hjælp til rengøring, indretning, børn.

Hus

Rengøring og oprydning, Handymand, Andet, Vask og Strygning

Have

Græsplæne, Græsslåning

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Lektiehjælp, folkeskole

Fest & middag

Festarrangør, Servering, oprydning, Bartender, Madlavning, Andet

It, tv, mobil o.l.

Mobil, Kamera

Undervisning

Dans, Madlavning, Andet

Kreativ pige tilbyder hjælp til rengøring, indretning, børn.
Profil-ID
1192
Navn
Sandra2312
By
Hvidovre
Postnummer
2650
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en pige på 17, der leder efter et nyt fritidsjob, hvor jeg kan benytte mine kreative sider. Jeg bor i Hvidovre sammen med min familie. Min fritid bruger jeg lektier, min kæreste, og venner. Jeg skal til at begynde mit andet år på CPH-West Ishøj, som er et handelsgymnasium, hvor elever som mig får indblik i fag som, virksomhedsøkonomi, innovation, afsætning, matematik, sprog osv. Uddannelse 2009-2012 - CPH-West Handelsgymnasium, Ishøj. 1999- 2009 - Folkeskole, med afsluttet afgangseksamen. 9 klasse, gennemsnit 7,1. Erhvervserfaring 2009 – Juleassistance BR Rødovre Betjening af kunder og påfyldning af varer. 2009 – Super Best, Kasseassistent. Kasseassistent: Betjening af kunder i kasse og kiosk. 2009 19/9 – Kursus i kundeservice 2008-2009 – Bahne Fisketorvet Salgsassistent: Påfyldning af varer og oprydning Indretning af butikken og påklædt mannequindukker 2007- Bimbo Børnetøj – Frihedens Stationscenter Hjulpet i kassen ved travlhed, mærket varer, ryddet op og hjulpet med indretning af butik Jeg tilbyder hjælp til rengøring, børn, indretning, flytning, servering mv.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Sandra2312
Endnu ingen bedømmelser

Har Sandra2312 udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.