×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Gymnasie elev der elsker børn. super god til servering.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Aktivitetsven, Lektiehjælp, folkeskole

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender

Gymnasie elev der elsker børn. super god til servering.
Profil-ID
1205
Navn
Cecilie-J
By
Jyllinge
Postnummer
4040
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Mit navn er Cecilie. Jeg er 18 år, er meget udadvendt og åben overfor alle mennesker- især børn. Jeg elsker børn!!! Er pålidelig, fleksibel og lærenem. Derudover yderst ansvarsbevidst. Jeg går i 3.g på Himmelev Gymnasium. Jeg har før arbejdet som tjener på Fjordens perle i Jyllinge i 2008, og på Søfryd i Jyllinge i 2009. Derudover forskellige job. I et røgeri, i tøjbutikker mv. Jeg er meget god til børn, og elsker at være i nærheden af dem. Jeg har været barnepige siden jeg var 11. Har selv to mindre søskende som jeg også har passet, og taget mig af. Derudover har jeg arbejdet knap 3 år i et cafeteria, hvor jeg både har lavet mad, serveret og ekspederet. Kan også servere privat, og har masser af erfaring inden for lige netop dette område. Da jeg går i 3.g, kan jeg arbejde om eftermiddagen og i weekenden. Dog spiller jeg fodbold tirsdag aften. Glæder mig til at høre fra dig. I er velkommende til at kontakte mig :-)

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Cecilie-J
Endnu ingen bedømmelser

Har Cecilie-J udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.