×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Jeg tilbyder hjælp til: Rengøring - løbende aftale

Hus

Rengøring og oprydning, Maler

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender, Telt & Inventar

Jeg tilbyder hjælp til: Rengøring - løbende aftale
Profil-ID
1236
Navn
Samir
By
Kongens Lyngby
Postnummer
2800
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en 20 årig dreng oprindeligt fra Syrien, men er født og opvokset i Danmark og vant til at arbejde på danske arbejdspladser. Jeg udadvendt, livsglad og ser altid positivt på tingene. Jeg er god til at samarbejde, og er lærenem. Mine hænder er skruet rigtig på og jeg går op i hvad jeg laver, og arbejder altid målrettet og ansvarsbevidst. Jeg er pt. også i gang med maleruddannelsen og er næsten færdig med 1. hovedforløb. Lidt om min erfaring: Køkkenmedhjælper, rengøring, opvasker, laver mad, laver smørebrød, servering og sidst men ikke mindst har jeg også 3 års erfaring indenfor servicebranchen ønsker at arbejde alle hverdage ml kl. 15-22 og hele weekender.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Samir
Endnu ingen bedømmelser

Har Samir udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.