×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Yderst professionel pasning af både børn og dyr mm.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Hente, bringe børn

Diverse

Passe dyr, lufte hund, Reparation, klargøring båd, bil, cykel mm.

Yderst professionel pasning af både børn og dyr mm.
Profil-ID
1316
Navn
CecilieTang
By
Viborg
Postnummer
8800
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg hedder Cecilie Tang, jeg er 20 år, og er lige flyttet til Viborg, da jeg skal læse på pædagog seminariet. Jeg har boet i Silkeborg de 19 år af mit liv, og glæder mig meget til at lære nye mennesker at kende. Jeg er en meget frisk pige med masser af energi, der elsker at arbejde/ være sammen med børn og unge. Erfaring: - Jeg har tidligere haft en del jobs som barnepige. - Jeg har gået på Grundforløbet på Sosu skolen i Silkeborg, hvor jeg oså har været i praktik. - Jeg har gået på pædagogisk assistentuddannelse, og der har jeg også været i 2 praktikker med børn. Derudover har jeg arbejdet på en restaurant i Silkeborg i en del år og i Silkeborghallerne. Da jeg begynder i skole i Februar, kan jeg kun arbejde eftermiddage og gerne weekend.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF CecilieTang
Endnu ingen bedømmelser

Har CecilieTang udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.