×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Jeg tilbyder hjælp til: Børnepasning - dag

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Diverse

Pleje & Velvære

Jeg tilbyder hjælp til: Børnepasning - dag
Profil-ID
1432
Navn
signepank
By
Frederiksværk
Postnummer
3300
Medlem siden
24. jan. 2011
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er høj lyshåret køn pige på snart 19 år, som elsker at røre mig, lave sjov, og holder meget af at passe børn. Jeg har været elitegymnast, og har gået på idrætsefterskole i 08/09 Jeg er opvokset med to pædagogforældre og har hjulpet min mor i SFO'en i sommerferien. Jeg har været med mine forældre på arbejde, siden jeg var lille, og jeg er den ældste af 5 søskende. Jeg har mange venner rundt omkring på Sjælland, og jeg er en udadvendt person. Makeup er en fritidsinteresse, og jeg hjælper tit veninder, familie og til specielle arrangementer. Jeg har billeder af noget af det makeup, jeg har lagt, hvis det har interessere. Da jeg går på gymnasiet, har jeg for det meste fri efter 14.30 (kan variere). Har derudover få arbejdstimer i Frederiksværk, da jeg har mit eget springhold om torsdagen fra 17.45-18.45.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF signepank
Endnu ingen bedømmelser

Har signepank udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.