×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Glad, pligtopfyldende og energisk pige søger job.

Hus

Rengøring og oprydning, Andet

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Hente, bringe børn, Lektiehjælp, folkeskole

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender

Glad, pligtopfyldende og energisk pige søger job.
Profil-ID
1499
Navn
Camilla Bek
By
Slangerup
Postnummer
3550
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg hedder Camilla Bek og er femten år gammel. Jeg går i niende klasse på Kingoskolen i Slangerup, hvor jeg også bor med mine forældre og min storesøster. Jeg er en meget glad og åben pige, og meget udadvendt og nem at tale med. Jeg elsker at opleve nye ting og lære nye ting. Jeg vil meget gerne på Gymnasiet når jeg er færdig med folkeskolen. Jeg er meget glad for skolen og har en masse god energi som jeg er god til at udståle. Jeg er god til at samarbejde med andre mennesker, men jeg kan også arbejde alene om en opgave. Udover det er jeg frisk, sød og smilende. Dette er mit første fritidsjob jeg er i gang med at søge. Jeg vil gerne arbejde efter skole kl. 15.00, men om onsdagen først kl. 16.00. Udover det arbejder jeg gerne i weekenderne - og gerne hele dagen. Jeg glæder mig til at høre fra jer!

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Camilla Bek
Endnu ingen bedømmelser

Har Camilla Bek udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.