×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Positiv og pligtopfyldendeung kvinde giver en hjælpende hånd.

Hus

Rengøring og oprydning, Vinduespudsning, Andet

Positiv og pligtopfyldendeung kvinde giver en hjælpende hånd.
Profil-ID
1508
Navn
SimoneBille
By
København NV
Postnummer
2400
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg hedder Simone, er 25 år og bor i KBH NV Jeg er netop blevet færdig på som lærer med fagene matematik, samfundsfag og religion og derudover har jeg forskellige små jobs. I min fritid spiller jeg bl.a. teater, spiller badminton og tegner/maler. Jeg kunne godt tænke mig lidt ekstra penge, og har erfaring inden for en del forskelligt arbejde. Mvh. Simone (61691640)

MINE ERFARINGER

Børnepasning (børn 0-9 år med og uden specielle behov): 6 år Gymnastikinstruktør (børn 2-12 år): 7 år Servering (a la carte og selskab): 8 år Rengøring og andet husligt arbejde: 4 år Lektiehjælp: 1½ år Hjemmehjælp: 1 år Underviser i 10. klasse: 1 år Træningsmakker: 1½ år.

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

Er ret fleksibel

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF SimoneBille
Endnu ingen bedømmelser

Har SimoneBille udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.