×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Jeg tilbyder hjælp til: Vinduespudsning

Hus

Vinduespudsning

Børn & unge

Hente, bringe børn

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender

Diverse

Pleje & Velvære, Passe dyr, lufte hund

Jeg tilbyder hjælp til: Vinduespudsning
Profil-ID
1512
Navn
Cjosephine
By
Dianalund
Postnummer
4293
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Mit navn er Charlotte og jeg er en glad og livlig pige på snart 20 år. Jeg er i gang med andet og sidste år på HF, på VUC i Ringsted. Jeg søger et fritidsjob for at tjene lidt ekstra udover min S.U. Efter tiende klasse har jeg arbejdet fast i lidt over 2 år. Jeg har for eksempel arbejdet som piccoline på kolonien Filadelfia, hvor jeg cyklede rundt med post til de forskellige afdelinger, og tog mig af andre småting, hvilket indebar en del ansvar og selvdisciplin. Jeg har blandt andet også arbejdet i Bilka, hvor jeg sad i kassen. Jeg anser mig selv for at være en meget moden, engageret og samarbejdsvillig pige, som ikke er bange for at tage fat. Jeg foretrækker at arbejde efter kl. 15.00 i hverdagen - og i weekenden har tidspunktet ingen betydning.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Cjosephine
Endnu ingen bedømmelser

Har Cjosephine udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.