×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Byens bedste babysitter!

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Hente, bringe børn

Byens bedste babysitter!
Profil-ID
1594
Navn
Maja1994
By
Fakse Ladeplads
Postnummer
4654
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Hej alle forældre. Jeg er en frisk ung pige på 16, gerne vil arbejde som barnepige i fritiden, (afhentning fra børnehave eller lignende - og weekendpasning). Jeg har god erfaring med både store og små børn. Jeg bor i Faxe Ladeplads hos mine plejeforældre, hvor jeg har boet siden jeg var 3 år gammel. Jeg har passet mange børn for både for familie og venner, og både børnene og forældrene har været meget glade for mig. Jeg går i 9 klasse på Haslev privatskole. Efter 9 vil jeg gerne begynde på en uddannelse som pædagog. I fritiden er jeg sammen med veninder og venner, og hver 2. weekend, er jeg hjemme ved min mor som bor i Ishøj. Jeg er meget glad for børn, og har altid godt kunne lide at omgås af børn - og jeg er en meget ansvarlig pige. Hvis i vil vide mere eller er interesserede, må i endelig kontakte mig. Håber jeg høre fra jer. Mvh Maja.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Maja1994
Endnu ingen bedømmelser

Har Maja1994 udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.