×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Sød, ung pige giver en hånd med børn eller lektier m.m.

Børn & unge

Børnepasning, babysitting, Lektiehjælp, folkeskole

Diverse

Personlig hjælp

Sød, ung pige giver en hånd med børn eller lektier m.m.
Profil-ID
1667
Navn
CeciSild
By
Frederiksberg
Postnummer
2000
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en sød, frisk, glad og altid positiv ung pige på 15 år, der går i 9. klasse på Frederiksberg. Jeg har lyst til nye udfordringer og søger derfor job, både for at hjælpe andre, at have en slags hobby og selvfølgelig også for at frigøre sig lidt hjemmefra rent økonomisk. Hvem vil ikke gerne føle sig økonomisk uafhængig af deres forældre? Jeg vil i hvert fald gerne. Jeg elsker at passe børn, og lære nye mennesker at kende. Jeg er ligeglad med om du/din familie/dit barn er anderledes, og har andre behov end de såkaldte "normale". Jeg er meget tolerant, og accepterer og sætter pris på folk, som de er. Jeg søger primært arbejde på Frederiksberg eller København, med arbejdstider der ligger fra omkring kl. 15.00. Ellers er jeg ledig stort set hver aften og hver anden weekend. Glæder mig til forhåbentligt at høre noget fra alle jer derude. Timelønnen kan aftales alt efter opgave.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF CeciSild
Endnu ingen bedømmelser

Har CeciSild udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.