×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Jeg tjener dine ønsker - rengøring, fest, barnepige m.m.

Hus

Rengøring og oprydning

Have

Græsplæne, Græsslåning

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Fest & middag

Servering, oprydning, Bartender

Diverse

Passe dyr, lufte hund, Reparation, klargøring båd, bil, cykel mm.

Jeg tjener dine ønsker - rengøring, fest, barnepige m.m.
Profil-ID
1757
Navn
mamalu
By
Valby
Postnummer
2500
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg er en pige på 18 år, som er i gang med at tage mig en uddannelse, som tjener på HRS i Valby. Efter det har jeg tænkt mig at tage mig en uddannelse som bartender. Jeg er født i Brasilien, men er blevet adopteret her til Danmark. Jeg har en hund hjemme hos min mor, og er i gang med at spare op til en selv. I fritiden elsker jeg at være sammen med mine venner, og jeg går meget op i mit arbejde, når jeg har et. Jeg har arbejdet meget som tjener og siddet bag kassen. Jeg kan lidt af hvert, og jeg elsker at gøre andre mennesker glade - samtidig tjene lidt ekstra. I hverdagen kan jeg først arbejde efter kl. 17.30, da jeg har meget at se til på min uddannelse. I weekenderne kan jeg arbejde alt efter aftalt tid. Hvis der er noget jeg har glemt at skrive, må i endelig kontakte mig for nærmere oplysninger. Knus Lu.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF mamalu
Endnu ingen bedømmelser

Har mamalu udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.