×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Dyr, børn eller malerarbejde - jeg kan det hele.

Hus

Maler, Andet

Børn & unge

Børnepasning, babysitting

Diverse

Passe dyr, lufte hund

Dyr, børn eller malerarbejde - jeg kan det hele.
Profil-ID
1774
Navn
mickey mouse
By
Kokkedal
Postnummer
2980
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Jeg hedder Mia, er 17 år og bor i Kokkedal. Jeg har taget grundforløb som dyrepasser, men fik desværre ikke nogen læreplads, så jeg startede i multiklassen på Teknisk Skole i Hillerød for at finde ud af, hvad jeg så ville. Jeg har arbejdet med maleropgaver siden marts og har nu meldt mig på grundforløb som maler - og faktisk fået et job som maler indtil da. Jeg elsker både dyr og børn, og jeg har selv 3 hunde og 2 hamster og en dejlig hest. Jeg har derudover 5 søskende, som jeg elsker at være sammen med. Jeg fortrækker at arbejde i weekenderne, eller om aftenen, men det kommer også lidt an på opgaven. Men kontakt mig endelig.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF mickey mouse
Endnu ingen bedømmelser

Har mickey mouse udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.