×

Ugyldig mailadresse eller adgangskode


Hvad er handyhand.dk

handyhand.dk er Danmarks største formidler af kontakt mellem private, der har brug for praktisk hjælp og private, der vil hjælpe. Vi har flere hundrede, der får hjælp hver uge og flere tusinder, der tilbyder deres hjælp. Se hvordan det virker

Rask altmuligmand gi'r en hånd med rengøring el. flytning.

Hus

Rengøring og oprydning, Flyttehjælp

Børn & unge

Andet

Rask altmuligmand gi'r en hånd med rengøring el. flytning.
Profil-ID
1785
Navn
Kenan
By
Herlev
Postnummer
2730
Medlem siden
30. dec. 2010
Bedømmelse
Profil
GRATIS

MINE KVALIFIKATIONER

Det kan oplyses, at jeg er en ung, udadvendt og smilende dreng på 20 år, som er i gang med en Hf uddannelse. Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg altid er og har været ambitiøs, når det gælder arbejdsopgaver, - hvad enten det angår studiet eller arbejdspladsen. Desunden er jeg er god til at håndtere stressede situationer, hvilket jeg mener, er vigtigt på en travl arbejdsplads eller i hverdagen. Gennem mine tidligere jobs, som primært har været i detailbranchen, har jeg lært at være ansvarlig overfor de opgaver, jeg har fået stillet, og samtidigt yde en god kundeservice. Jeg er en dreng som er god til at kommunikere med andre mennesker, og er altid positiv indstillet. Jeg kan arbejde 4 gange ugentligt, men kontakt mig gerne for nærmere aftale.

MINE ERFARINGER

MINE FORETRUKNE ARBEJDSTIDER

BEDØMMELSER FRA ANDRE, SOM HAR FÅET HJÆLP AF Kenan
Endnu ingen bedømmelser

Har Kenan udført arbejde for dig, så fortæl hvad du synes om det udførte arbejde.
Hver gang du afgiver en bedømmelse hjælper du alle de andre brugere på handyhand.dk med at vælge den rette handyhander til at udføre deres opgave.

Du skal være logget ind for at kunne bedømme denne profil.